Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem akar óvszert használni?
Kíváncsi lennék, hogy egyébiránt milyen a párod, mert az itt leírtak alapján ami bennem kirajzalódott, azt a jelzőt inkább nem írnám le. Ilyen egyszerűen nincs, ez csak kifogás a részéről. Én férfi vagyok, házas ember, mindig is gumit használtunk, és soha nem volt vele semmi bajom nekem se, tökéletesen lehet érezni mindent, úgyhogy aki erre panaszkodik, az egyszerűen csak nyafog.
Max. annyit lehet variálni, hogy többféle óvszert végig kell próbálni. Viszont az ilyen ultravékony vacakokat semmiképp sem ajánlom, mert könnyen kiszakadnak. De a fennmaradó többivel nyugodtan lehet kísérletezni.
Teljesen egyetértek az előttem szólóval/23:05/. Az én páromnak sincs semmi problémája a gumival, és teljesen megérti, hogy én nem akarok gyógyszert szedni, nem eüi. gond miatt, pusztán nem akarom magam hormonokkal tömni, és ezt tiszteletben tartja. Az óvszertől pedig egyikünknek sem lesz semmi baja. Így teljesen jól megtudtuk ezt beszélni, és nincs belőle semmi probléma. Amúgy pedig mondd meg neki, hogy a megszakítás később gátlásokhoz, esetleg impotenciához vezet, olvasson csak utána. Azt is meséld el neki, hogy az idegeidnek nem tesz jót ez a stressz, ha megérti akkor megvan oldva a dolog ha nem akkor pedig eléggé önző...
20/L
Köszönöm szépen!! Előbb kipróbálom a poénos dolgot!:) Ez még nem is jutott eszembe de nagyon jó ötlet!
Aztán ha mégsem válik be akkor marad a hüvelytabletta és a megszakítás. Remélem kompromisszumot tudunk kötni végre:S Még egyszer köszönöm a válaszokat!
szia!
szerintem ha annyira szeretne ,akkor megértené h te gumival szeretnéd csinálni.Ha megmondod neki,és megérti,akkor ugy is veled marad.Ha meg nem érti meg akkor soha sem szeretett igazán,és elég nyafogós a párod ahogy előttem leirták....nekem ez a véleményem....szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!