Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A pasiknak "vérükben van" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak "vérükben van" a gumihasználat vagy tanulást igényel?

Figyelt kérdés

A barátom szűz és hamarosan a tettek mezejére lépünk. :) Mire számíthatok, menni fog a gumi-használata? Gáz, ha adok neki pár darabot, hogy próbálgassa? Vagy azért alapból eszükbe jut az akció előtt nyugalomban kipróbálni?

Az a helyzet, hogy kicsit félek, hogy gondok lesznek, mennyire bízhatom rá magam, hogy helyesen fel tudja helyezni. Igaz, szerencsére gyógyszert szedek, de váltanom kell majd, ezért jól oda kéne figyelni. Tudom, elméletileg folyamatos a védelem váltáskor is, de éppen 3-an születtünk a családban gyógyszerváltás miatt, szal abszolút nem bízom benne. Előző kapcsolatomban a páromnak volt már gyakorlata benne, így nyugodt szívvel bíztam rá magam. Most viszont kicsit aggódom.

2009. máj. 21. 09:23
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De nem fog ettől zavarba jönni vagy bénának érezni magát, ugye? Nehéz megtalálni a határt, hogy mi az, amitől még nem érzi magát bénának, ha kezembe veszem az irányítást.
2009. máj. 21. 11:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért nem kell diploma ahhoz hogy egy álló péniszre valaki felhuzzon egy gumit. Kb 5mp-ig tart, mi ebben yolan nehéz, hogy gyakorolni kelljen? :D
2009. máj. 21. 13:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Jó, de azért nem mindegy, hogy húzza fel...Gyereket nem akarok, mert levegő maradt alatta és kiszakadt, netán lecsúszott vagy kifolyt a cucc...
2009. máj. 21. 13:32
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk nem jött össze barátnőmmel az első két alkalomkor, zavarban voltam,mert nézte, miközben felhúztam, én meg ügyetlenkedtem... erre meg puff, összeesett :D Szóval lehetőleg Te csináld neki, vagy ha nem,legalább ne bámuld, ahogy bénázik :)

2009. máj. 21. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!