Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet normális gumihasználat mellett teherbe esni?
Szia!
A pontos esélyeket nem tudom,de azonn van a hangsúly hogy hogyan kerül is be a sperma.Megtörténhet egyszerűen úgy is ha pl előjáték során, örömcseppek(már tartalmaz kisszámban hímiversejteket!!) maradnak a kezeden és utánna az a lány nemiszervéhez kerül esetleg utójáték során az ondó.Persze erre kicsi az esély,de benne van.A gumi se 100%os,rendes használat mellett se(de itt is nagyon kevés az esély a teherbeesésre)Azt tudom tanácsolni,hogy ne aggódj,ha helyesen használjátok minimális az esély rá valaki évekig csak azt használ és semmi baj nem történt.Élvezzétek egymást!Az aggódás nem vezet jóra.
Mi 13 éve használunk gumit. És csak 2-szer lettem terhes. De az az igazság, hogy azt a 2 babát terveztük is. Balesetünk soha nem volt. Közben olyan 1,5 évig tablettát is sedtem, de nekem sajna okozott gondokat, így visszatértünk az óvszerre. Szerintem ha körültekintően használod, nem lehet gond vele.
Amúgy meg a tabletta is csak 99,9 % védelem. Van ismerősöm, aki szabályos tablettaszedés mellett maradt terhes. A nőgyógyija ennyit mondott neki hozzá: gratulálok ahhoz az egy ezrelékhez!!
100 % védelem csaz az, ha nem éltek szexuális életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!