Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes gumihasználat mellett lehet teherbe esni?
Barátnőmmel gumit használunk. Most fog átállni gyógyszerre. Eddig gumival védekeztünk, de mint utolsó hónap a tabi előtt kicsit izgulok. Szóval az utolsó menzije óta 2-szer csináltuk úgy gumival, hogy benne mentem el. Leellenőriztem a gumikat vízzel, nem volt szivárgás rajta. Utána még 4 alkalommal, de mind a 4-szer gumit használtunk és nem benne mentem el. De biztos, ami biztos alapon azt is leellenőriztem és azokkal sem volt semmi gond. Egyszer sem csúszott le rólam a gumi és még időben is vettem ki. Mégis parázok. Pettingelésnél sem nyúltam bele spermás kézzel. Lehet baj?
Gumival való védekezésnél van még kockázat?
Remélem a vízpróbát nem használat előtt végezted! Ugyanis az óvszereket a gyárban ellenőrzik, vezetőképességük alapján, így a hibás darabok száma elenyésző. Viszont ha feltöltöd vízzel, kitágul és apró szakadások keletkezhetnek rajta, azaz ezzel tönkre is tetted.
Amúgy az óvszer arra való, hogy a spermát megfogja, távol tartva így a nő testétől. Ha a hüvelyében élvezel el, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!