Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tisztában van azzal, hogy megalázó amit csinál?!?
Figyelt kérdés
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk.. és amikor sexelünk, nem hajlandó óvszert húzni. Amit nagyon utálok benne, és így nem is olyan jó, mert én így nem szeretem annyira csinálni. Oké, legyen, akkor kialakult az, hogy már csak néha volt nála óvszer. De mostmár egyáltalán nincs nála. Mióta még arra sem képes, hogy megvegyen egy csomag k*rva óvszetrt, azóta- hogy talán rájöjjön arra, hogy rohadtul sértő, amit csinál- szinte minden egyes alkalom után küldöm is a gyógyszertárba terhességi tesztért. Ugyanis én nem vagyok hajlandó az ő lezsersége miatt fogamzásgátlót szedni, mert undorító, b@szott hormonok... ez így ment egészen idáig. de mostmár a f@szom kivan vele. Jó, persze, azért oda figyelünk, de nem hiányzik egy "véletlen" baleset... egy hete sexeltünk legutóbb, és megint megkértem,hogy vegye meg a tesztet, elég nyomatékosan kértem rá( meg a minimum, ha megkérem, megtegye). És b@zmeg, azóta eltelt egy hét, és k*rvára nem vette meg, sz@rik rá. És amikor rákérdeztem most, akkor meg azzal áll elő, hogy - jajj, bocsi, izéé, tudom, csak nem volt már rá pénzem.- Miért csinálja ezt velem? Nem érzi a súlyát? Vagy mit tegyek, hogy ezen baromi gyorsan változtasson?? pls. válaszoljatok!2011. dec. 8. 21:57
41/41 anonim válasza:
Kedves utolsó! Teljesen igazad van, én is úgy jártam mint a barátnőd. Akinek nincs baja tőle, az örüljön, de nem kell azért beszólni senkinek, mert nem hajlandó kitenni magát ekkora kockázatnak. Ugyanis nagy kockázattal jár, sosem lehet tudni, hogy kinek hogy reagál rá a szervezete. Mert valljuk be, az hogy egy nő teherbe essen az egy teljesen természetes reakció, és az hogy ezt egy gyógyszerrel, hormonálisan megakadályozzuk, az egy atombomba a szervezetnek. És nem természetes. itt nem azt mondom, hogy nyugodtan essen teherbe a nő amikor csak lehet, sőőőt. Csak annyi hogy ennél sokkal humánusabb megoldások is vannak, amik egyik félnél sem okoznak problémát. És azt senki ne várja el egy nőtől, hogy esetleg az életét kockáztassa, mert pl. a párjának derogál a gumi. Ezen kívül amúgy is vannak még fogamzásgátló módszerek, de mindenki csak ebben a kettőben tud gondolkodni. El kell menni a dokihoz és megbeszélni vele milyen egyéb lehetőségek vannak még.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!