Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon tisztában van azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tisztában van azzal, hogy megalázó amit csinál?!?

Figyelt kérdés
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk.. és amikor sexelünk, nem hajlandó óvszert húzni. Amit nagyon utálok benne, és így nem is olyan jó, mert én így nem szeretem annyira csinálni. Oké, legyen, akkor kialakult az, hogy már csak néha volt nála óvszer. De mostmár egyáltalán nincs nála. Mióta még arra sem képes, hogy megvegyen egy csomag k*rva óvszetrt, azóta- hogy talán rájöjjön arra, hogy rohadtul sértő, amit csinál- szinte minden egyes alkalom után küldöm is a gyógyszertárba terhességi tesztért. Ugyanis én nem vagyok hajlandó az ő lezsersége miatt fogamzásgátlót szedni, mert undorító, b@szott hormonok... ez így ment egészen idáig. de mostmár a f@szom kivan vele. Jó, persze, azért oda figyelünk, de nem hiányzik egy "véletlen" baleset... egy hete sexeltünk legutóbb, és megint megkértem,hogy vegye meg a tesztet, elég nyomatékosan kértem rá( meg a minimum, ha megkérem, megtegye). És b@zmeg, azóta eltelt egy hét, és k*rvára nem vette meg, sz@rik rá. És amikor rákérdeztem most, akkor meg azzal áll elő, hogy - jajj, bocsi, izéé, tudom, csak nem volt már rá pénzem.- Miért csinálja ezt velem? Nem érzi a súlyát? Vagy mit tegyek, hogy ezen baromi gyorsan változtasson?? pls. válaszoljatok!
2011. dec. 8. 21:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
85%

1. ne beszélj így mert ritka undormány és kiábrándító

2. magyarázd el neki, hogy a terhességi teszt alkalmanként legalább 200 ft-tal drágább mint 3 db gumi

3. a teszt tényleg nem mutat semmit azonnal, el kell olvasni hány nap, átlagosan 3 nap és két hét között mutat ki bármit is

4. te is vehetsz gumit, nem ciki az én is sokszor veszek

5. beszélj vele, ez a legegyszerűbb. Hogy neked ez így nem pálya és nem akarsz hormont szedni (én pl nem is szedhetek)

6.a van gumi van szex, nincs gumi nincs szex dolog jó

7. biztosítsd róla, h te majd teszel arról, hogy gumiban is jó legyen a szex

itt írta egy srác, hogy azért nem szereti a gumit mert alig érzi egy óráig tart és mindig felül van. Nem gondolkodnál el egy kicsit azon, hogy sokmindenen lehet változtatni? nem kell mindig felül lenni...ha megfelelően fel vagy izgatva és mondjuk ultra thin gumit veszel akkor talán többet is érzel, és ha nem a gumin görcsölnél hogy rajtad van és nem érzel semmit akkor nem egy óráig tartana....egyébként elárulom, nem nagy titok a lányoknak is jobb gumi nélkül, sokkal sokkal, összehasonlíthatatlanul. Mégsem rinyálunk (annyira) mert a gumi vigyáz ránk és arra h ne legyen még gyerek.

Tabit nem mindenki szedhet, úgyhogy azt előbb egy alapos orvosi kivizsgálással lehet feliratni, de ha nem ezt nézz utána pár dolognak: nuva ring, Pharmatex készítmények, pesszárium, hátha valami bejön.

de a lényeg: beszéljetek, anélkül semmi értelme az egésznek, nem fog megérteni. És lehetőleg egy picit szebb stílusban, ha szereted.

22 L

2011. dec. 8. 22:16
 12/41 anonim ***** válasza:
8%

Meglátásom szerint a doki a hibás, szar fogamzásgátlót írt fel, ezért lett csomós a melled.

Csomó csajszi ismerősöm van, aki fogamzásgátlót szed (velem egykorúak ~18) és semmi bajuk.

2011. dec. 8. 22:17
 13/41 anonim ***** válasza:
72%
a legtöbb barátnmnek vannak tünetei a tablettától, a leggyakoribb és legrosszabb a hüvelyszárazság:S
2011. dec. 8. 22:18
 14/41 anonim ***** válasza:
81%
Mint nő írom, te miért nem tudsz gumit venni? Ha anyagiak miatt akkor később elszámoltok, de én biztos, hogy valahogy intézkednék, nem hagynám, hogy így lógjon a levegőben a jövöm... Vagy próbálj ki más fogamzásgátló módszereket vagy egyszerűen ne feküdj le vele, vagy tanul a leckéből vagy elmegy, de akkor jobb is hagyni...
2011. dec. 8. 22:19
 15/41 anonim ***** válasza:
93%

Jóég, hát itt kb mindenki sötét, már ne haragudjatok... -.-

1. Kisanyám, te legalább akkora h.ülye vagy, mint amekkorának tűnsz. Aggódsz, hogy mivan ha terhes leszel, mert nem hajlandó gumit húzni? HÁT AKKOR MINEK SZEXELSZ VELE?! Úgy mégis? Mert a sperma biza előnedvből is jön, szóval olyan, mintha nem is védekeznétek. Ha a srác nem hajlandó gumit húzni, mondd, hogy segond, akkor nem szexeltek. Majd angyali vigyor.

2. Aki 17 évesen kemény f.szagyerek létére osztja itt az észt, hogy szedje a bogyót, tisztában van a következményekkel? Pl hogyha a lány tizenévesen nekiáll fogamzásgátlót szedni és rosszabb esetben sz.r dokihoz megy, aki nem teszteli, és hajlamos trombózisra, tüdőembóliára, vagy hasonlókra, akkor igen záros ütemben bele is HALHAT a gyógyszerbe? Nem egy kiscsajjal esett meg.

Jobb esetben, ha szedheti, akkor a fiatal szervezetére a hormon kegyetlen romboló hatással van. Ezek hormonok, nem cukorkák, persze egy nagypofájú 17 éves kis p.öcsnek nyilván mindegy, hogy az idei szezonális barátnője hogy vágja haza a szervezetét, de legalább ne reklámozd már ilyen nyíltan, hogy tök h.ülye és önző vagy... -.-

A megnőtt mell, megint CSAK a pasiknak jó, amíg szedi, mivel ha abbahagyja, az a mell csökken, és lógni fog. Szupi.

Szóval.

Mielőtt felvásároltatod a pasiddal a dm komplett terhesteszt állományát mondjuk informálódj a szexről és a lehetséges következményekről. Ami NEM csak a pasid kötelessége, hanem a tiéd is. Ha terhes leszel, az ugyanúgy a te hibád is, mint az övé, mivel te hagytad.

Jussatok megegyezésre, menj el nőgyógyászhoz, beszélj vele, milyen védekezési lehetőségek vannak még, és oldjátok meg ezt úgy, ahogy egy normális ember szokta... -.-

2011. dec. 8. 22:22
 16/41 A kérdező kommentje:
nagyon jól tetted, utcsó válaszadónak köszönöm, nem mellesleg itt sírok, és azon parázok, hogy mi a szart csináljak.. hogy lehet valaki ilyen?? remegek az idegességtől, és nem tudom mit csináljak, csak ugy mellesleg megjegyzem.
2011. dec. 8. 22:27
 17/41 anonim ***** válasza:
81%

Én csak azt nem értem, hogy ti csak ágyban találkoztok? Mármint nem jártok el sétálni, moziba, vásárolni, ide-oda? Mert ha igen, akkor csak útba esik egy bolt, ahova szépen EGYÜTT bementek és FELESBEN megveszitek az a havi óvszer adagot.

Egy kapcsolatban így működik szerintem. Nem a lotyója vagy, hogy neki kelljen mindig gumit hozni. Még a végén azt is a szemére veted hogy nem hagyja az 5 ezrest az asztalodon mikor távozik...

Viszont abban igazad van hogy nem szedsz fogamzásgátlót. De ez a védekezés nélküli sex a te felelőtlenséged is. Ha nincs gumi maradjatok a pettingnél.

2011. dec. 8. 22:30
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
először is nyugi...az idegtől késik a menzeszed. másodszor...beszélj azzal a balfing kötsög barátoddal (már bocsánat)...harmadszor ne legyél szőke liba. hallgass az utolsó válaszolóra :) és ezt most tényleg nem rosszból írtam :)
2011. dec. 8. 22:31
 19/41 anonim ***** válasza:
87%
szerintem kaptál annyi értelmes választ, hogy a segítségünkkel el tudd dönteni, hogy mit csinálj!
2011. dec. 8. 22:33
 20/41 anonim ***** válasza:
95%

ti ezen paráztok??? Mármint, szexeltek mindenféle védekezés nélkül??? nem tudom, hogy leesett-e de a terhességi teszt KIMUTATJA és nem pedig megakadályozza a terhességet, és ha már kimutatja, akkor már terhes vagy elég régóta...

Ez nem bunkóság kérdése... arról van szó, hogy a barátod egy bunkó, és neked sem szorult túl sok ész a fejedbe.

Arról nem is szólva, hogy gondolom nem minden alkalommal megerőszakol, ezért esetleg te is megvehetnéd a gumit, ne vele vetesd meg, ha tényleg nincs pénze.

2011. dec. 8. 22:43
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!