Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon tisztában van azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tisztában van azzal, hogy megalázó amit csinál?!?

Figyelt kérdés
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk.. és amikor sexelünk, nem hajlandó óvszert húzni. Amit nagyon utálok benne, és így nem is olyan jó, mert én így nem szeretem annyira csinálni. Oké, legyen, akkor kialakult az, hogy már csak néha volt nála óvszer. De mostmár egyáltalán nincs nála. Mióta még arra sem képes, hogy megvegyen egy csomag k*rva óvszetrt, azóta- hogy talán rájöjjön arra, hogy rohadtul sértő, amit csinál- szinte minden egyes alkalom után küldöm is a gyógyszertárba terhességi tesztért. Ugyanis én nem vagyok hajlandó az ő lezsersége miatt fogamzásgátlót szedni, mert undorító, b@szott hormonok... ez így ment egészen idáig. de mostmár a f@szom kivan vele. Jó, persze, azért oda figyelünk, de nem hiányzik egy "véletlen" baleset... egy hete sexeltünk legutóbb, és megint megkértem,hogy vegye meg a tesztet, elég nyomatékosan kértem rá( meg a minimum, ha megkérem, megtegye). És b@zmeg, azóta eltelt egy hét, és k*rvára nem vette meg, sz@rik rá. És amikor rákérdeztem most, akkor meg azzal áll elő, hogy - jajj, bocsi, izéé, tudom, csak nem volt már rá pénzem.- Miért csinálja ezt velem? Nem érzi a súlyát? Vagy mit tegyek, hogy ezen baromi gyorsan változtasson?? pls. válaszoljatok!
2011. dec. 8. 21:57
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
71%
kedves #12, ott volt a mellékhatások között a csomó, szóval benne volt a pakliban. de egész egyszerűen nem volt más lehetőségem, mint a tabletta. az ÖSSZES lehetséges gumit kipróbáltuk, de mindig sírt a szája, hogy nem jó. szóval miatta kezdtem el szedni, mert hasonló cipőben vagyok, mint a kérdező: folyton késett, és tele lett a tököm, hogy állandóan azon görcsölök, hogy most miért is késik... és nem arról van szó, hogy ő tehet a csomóról, de tény, hogy ha nem lett volna ilyen lehetetlen, nem lenne mai napig csomóm. nem vártam el, hogy térden csúszva könyörögjön, de azért az mégiscsak túlzás, hogy kerek-perec kijelenti, hogy ő aztán nem tehet semmiről, az én bajom minden, magamra vessek.
2011. dec. 8. 22:45
 22/41 anonim ***** válasza:
15%

Hát te teljesen hülye vagy !

Itt sírsz meg káromkodsz meg te vagy az áldozat de ha annyira idegesít a gyerek kérdés akkor már fogamzásgátlót is szedhetnél...jah a k*rva hormonok...elárulom semmit nem csinálnak azon kívül, hogy rendszeres lesz a menstruációd és nő a melled!

Ugyanannyi neki óvszert venni mint neked gyógyszert

Amúgy egyébként egyáltalán nem megalázó amit csinál nem tehet arról hogy egy hisztis p*csával jár aki elvárja hogy minden úgy legyen ahogy ő akarja

2011. dec. 8. 22:56
 23/41 anonim ***** válasza:
Ma 22:01 Legalább olyan eszes vagy mint a kérdező! :S
2011. dec. 8. 23:03
 24/41 anonim ***** válasza:
97%

te szerencsétlen debil 22-es, tipikus f.szfej vagy. utolsó önző paraszt! tudod te kis fogyatékos balhere, hogy mit okoz a tabletta, és te kényelmesen elvárod a nődtől, hogy szedje? sorolom, ami le van írva mellékhatásként: hangulatváltozás, fejfájás, hasi fájdalom, pattanás, emlőfájdalom, fájdalmas menstruációs zavarok, testsúly növekedése, candida (gomba), herpesz, allergiás reakció, étvágynövekedés, depresszió, idegesség, alvászavar, csökkent libidó, szédülés, látászavar, szívritmus zavar, vérrög a tüdő vagy láb ereiben, magas vérnyomás, migrén, visszér, gyomor- vagy bélgyulladás, émelygés, hányás, hasmenés, székrekedés, hajhullás, viszketés, kiütés, száraz bőr, bőrgyulladás, nyakfájás, végtagfájdalom, izomgörcs, hólyaghurut, csomó a mellben (jó vagy rosszindulatú!), tejelválasztás terhesség nélkül, petefészek ciszta, erős vérzés, hüvelyi folyás, hüvelyszárazság, alhasi fájdalom, erőtlenség, túlzott szomjúság, fokozott izzadás.

na te barom, ezek közül asszem egy is bőven elég, de nekem kb 3-4 is jelentkezett ezek közül, mert a hisztis hülye exemnek egyik gumi sem volt jó! tiszta szívemből kívánom, hogy átéljen az összes ilyen férfi a fent felsoroltak közül 2-3-at egyszerre, és akkor megtudja, hogy a hülye kényességük miatt nekünk milyen szar. össze sem lehet hasonlítani, hogy kicsit kényelmetlen a gumi, vagy éppen vérrög lesz a tüdődben te paraszt!

2011. dec. 8. 23:08
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Megjött a legokosabb, végletekben gondolkodó, agy mosott ítélkező zombi. Gratulálok!
2011. dec. 8. 23:09
 26/41 anonim ***** válasza:
81%
nem végletekben gondolkodom, csak emberek, felejtsük már el azt a hülyeséget, hogy nem lesz semmi bajod, max nő a melled. tapasztalatból beszélek, hogy eddig ahányszor szedtem, mindig jelentkezett 2-3 mellékhatás, és a bnőimmel is hasonló a helyzet. nem cukorka a tabletta, sokkal komolyabb, és sztem nem ér meg ennyit a gumi miatti hiszti. a csomó a mellemben mai napig itt van. és örülhetek, ha nem kezd el nőni.
2011. dec. 8. 23:12
 27/41 WhiteLabel ***** válasza:
31%

Még akár terhes is lehetsz, a teszt csak két hét után mutatja ki a terhességet, hiába hisztizel hogy neked most azonnal kell a teszt.

Egyébként miért nem beszéled meg vele és íratsz fel magadnak gyógyszert? Ha nem szereti az óvszert, akkor nem szereti, ennyi.

2011. dec. 8. 23:15
 28/41 anonim válasza:
52%
ezt bírom.. baszni tudtok de gondolkodni nem,utána megy a sírás hogy megkötött a gipsz... te nem szedsz bogyót mert miért is tennéd.. akkor ne várd el hogy gumit húzzon,vagy mondd meg neki hogy ha nincs gumi nincs sex,ahogy ezt egy előttem szóló is mondta.
2011. dec. 8. 23:19
 29/41 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sötétek vagytok, te is meg a pasid is... Süt rólad, hogy nem szereted őt, ő meg pláne nem téged. Minek vagytok együtt???

És ennek mi értelme, hogy minden szex után terhességi tesztet csinálsz?? Ha már megvan a baj(és előbb-utóbb meglesz, elhiheted!), teljesen felesleges, elég lenne havonta...

Tényleg ajánlanám a "b@szott hormonokat" neked, de mondjuk nem a pasid kedvéért, hanem hogy semmiképp ne szaporodjatok tovább!

2011. dec. 9. 05:53
 30/41 anonim ***** válasza:
97%

[link]

itt sok alternatív fogamzásgátlási módszer van.

Azoknak akik meg itt pofáznak, hogy szedje csak a tablettát, annak elmesélném, hogy 21 évesen kaptam a fogamzásgátlótól egy mélyvénás trombózis, majdnem meghaltam, 1 hónapig feküdtem kórházban plusz fél év lábadozás, újra tanultam járni, azóta is gyógyszert szedek, híztam miatta 15 kilót. És annak aki azt mondja, hogy de hisz csomó csajnak semmi baja tőle, annak elmondanám, hogy kapásból 2 barátnőmnek lettek betegségei miatta, plusz a kórház is tele volt 16-20 éves lányokkal akiknek hasonló bajuk lett. Ha valóban szeret a barátod, akkor vagy felhúzza a gumit, vagy kerestek más alternatív megoldást.

2011. dec. 9. 09:14
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!