Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tisztában van azzal, hogy megalázó amit csinál?!?
Hát te teljesen hülye vagy !
Itt sírsz meg káromkodsz meg te vagy az áldozat de ha annyira idegesít a gyerek kérdés akkor már fogamzásgátlót is szedhetnél...jah a k*rva hormonok...elárulom semmit nem csinálnak azon kívül, hogy rendszeres lesz a menstruációd és nő a melled!
Ugyanannyi neki óvszert venni mint neked gyógyszert
Amúgy egyébként egyáltalán nem megalázó amit csinál nem tehet arról hogy egy hisztis p*csával jár aki elvárja hogy minden úgy legyen ahogy ő akarja
te szerencsétlen debil 22-es, tipikus f.szfej vagy. utolsó önző paraszt! tudod te kis fogyatékos balhere, hogy mit okoz a tabletta, és te kényelmesen elvárod a nődtől, hogy szedje? sorolom, ami le van írva mellékhatásként: hangulatváltozás, fejfájás, hasi fájdalom, pattanás, emlőfájdalom, fájdalmas menstruációs zavarok, testsúly növekedése, candida (gomba), herpesz, allergiás reakció, étvágynövekedés, depresszió, idegesség, alvászavar, csökkent libidó, szédülés, látászavar, szívritmus zavar, vérrög a tüdő vagy láb ereiben, magas vérnyomás, migrén, visszér, gyomor- vagy bélgyulladás, émelygés, hányás, hasmenés, székrekedés, hajhullás, viszketés, kiütés, száraz bőr, bőrgyulladás, nyakfájás, végtagfájdalom, izomgörcs, hólyaghurut, csomó a mellben (jó vagy rosszindulatú!), tejelválasztás terhesség nélkül, petefészek ciszta, erős vérzés, hüvelyi folyás, hüvelyszárazság, alhasi fájdalom, erőtlenség, túlzott szomjúság, fokozott izzadás.
na te barom, ezek közül asszem egy is bőven elég, de nekem kb 3-4 is jelentkezett ezek közül, mert a hisztis hülye exemnek egyik gumi sem volt jó! tiszta szívemből kívánom, hogy átéljen az összes ilyen férfi a fent felsoroltak közül 2-3-at egyszerre, és akkor megtudja, hogy a hülye kényességük miatt nekünk milyen szar. össze sem lehet hasonlítani, hogy kicsit kényelmetlen a gumi, vagy éppen vérrög lesz a tüdődben te paraszt!
Még akár terhes is lehetsz, a teszt csak két hét után mutatja ki a terhességet, hiába hisztizel hogy neked most azonnal kell a teszt.
Egyébként miért nem beszéled meg vele és íratsz fel magadnak gyógyszert? Ha nem szereti az óvszert, akkor nem szereti, ennyi.
Nagyon sötétek vagytok, te is meg a pasid is... Süt rólad, hogy nem szereted őt, ő meg pláne nem téged. Minek vagytok együtt???
És ennek mi értelme, hogy minden szex után terhességi tesztet csinálsz?? Ha már megvan a baj(és előbb-utóbb meglesz, elhiheted!), teljesen felesleges, elég lenne havonta...
Tényleg ajánlanám a "b@szott hormonokat" neked, de mondjuk nem a pasid kedvéért, hanem hogy semmiképp ne szaporodjatok tovább!
itt sok alternatív fogamzásgátlási módszer van.
Azoknak akik meg itt pofáznak, hogy szedje csak a tablettát, annak elmesélném, hogy 21 évesen kaptam a fogamzásgátlótól egy mélyvénás trombózis, majdnem meghaltam, 1 hónapig feküdtem kórházban plusz fél év lábadozás, újra tanultam járni, azóta is gyógyszert szedek, híztam miatta 15 kilót. És annak aki azt mondja, hogy de hisz csomó csajnak semmi baja tőle, annak elmondanám, hogy kapásból 2 barátnőmnek lettek betegségei miatta, plusz a kórház is tele volt 16-20 éves lányokkal akiknek hasonló bajuk lett. Ha valóban szeret a barátod, akkor vagy felhúzza a gumit, vagy kerestek más alternatív megoldást.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!