Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Vajon tisztában van azzal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tisztában van azzal, hogy megalázó amit csinál?!?

Figyelt kérdés
A barátommal már jó ideje együtt vagyunk.. és amikor sexelünk, nem hajlandó óvszert húzni. Amit nagyon utálok benne, és így nem is olyan jó, mert én így nem szeretem annyira csinálni. Oké, legyen, akkor kialakult az, hogy már csak néha volt nála óvszer. De mostmár egyáltalán nincs nála. Mióta még arra sem képes, hogy megvegyen egy csomag k*rva óvszetrt, azóta- hogy talán rájöjjön arra, hogy rohadtul sértő, amit csinál- szinte minden egyes alkalom után küldöm is a gyógyszertárba terhességi tesztért. Ugyanis én nem vagyok hajlandó az ő lezsersége miatt fogamzásgátlót szedni, mert undorító, b@szott hormonok... ez így ment egészen idáig. de mostmár a f@szom kivan vele. Jó, persze, azért oda figyelünk, de nem hiányzik egy "véletlen" baleset... egy hete sexeltünk legutóbb, és megint megkértem,hogy vegye meg a tesztet, elég nyomatékosan kértem rá( meg a minimum, ha megkérem, megtegye). És b@zmeg, azóta eltelt egy hét, és k*rvára nem vette meg, sz@rik rá. És amikor rákérdeztem most, akkor meg azzal áll elő, hogy - jajj, bocsi, izéé, tudom, csak nem volt már rá pénzem.- Miért csinálja ezt velem? Nem érzi a súlyát? Vagy mit tegyek, hogy ezen baromi gyorsan változtasson?? pls. válaszoljatok!
2011. dec. 8. 21:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
10%
Utolsónak: nyilván vannak elrettentő példák is, akiknek tényleg nem való a fog.gátló, de azt szajkózni, hogy mennyire felesleges, ártalmas, semmire nem való dolog, legalább annyira abszurd és nevetséges, mint azt vallani, hogy minden nőnek ezt kell szedni, aki nem akar teherbe esni. Utánajárás (megfelelő orvos megtalálása, kivizsgálások...) és mázli kell hozzá, mint mindenhez az életben.
2011. dec. 9. 10:37
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mindenkinek szíve joga azt beszedni amit akar, de írtam neki, hogy ha nem akar gyógyszert szedni, a barátja meg óvszert használni, akkor vannak még alternatív megoldások. pl.: hüvelygyűrű, ami hormon tartalmú igaz, de sokkal kevésbé és csak ott helyben fejti ki a hatását (sajna én ezt sem használhatom)...

szóval nem feltétlenül kell csak a gyógyszerben gondolkodni...

A példámat meg azoknak a taknyos 17 éveseknek írtam ki, akik azt hiszik, hogy semmi felelősséget nem kell majd a védekezésből felvállalniuk, mert a csaj majd úgyis szed gyógyszert. Sajnos egyre több lánynál okoznak problémát, nem csak ilyen durvát mint nálam, mellékhatások stb. Én csak arra akartam rávilágítani, hogy nehogy azt higgyék itt sokan, hogy az csak egy egyszerű kis gyógyszer amit bevesz a nő és hurrá, nem lesz terhes...sokan elég nagy árat fizetnek ezért, mégsem c-vitaminról beszélünk...

mellesleg hozzátenném még pluszba, sok nőgyógyász le se szarja hogy mit ír fel, legtöbbször azt amiért éppen kapott egy nyaralást ajándékba a gyógyszerforgalmazótól...

2011. dec. 9. 10:54
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
32, TOTÁL igazad van. pluszban még annyit, hogy a gumi legalább véd a nemi úton terjedő betegségektől is.
2011. dec. 9. 10:57
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem annyira szélsőséges a példa, rengetegen fekszenek bent fiatal lányok és nők a kórházban ilyen problémával, sőt az utókezelésen és rendelésen is mindig tele volt a váró, azért senki ne mondja nekem, hogy ez normális. Senki ne mondja, hogy az normális, hogy bekerült mellém egy 17 éves lány, akinek annyi alacsony volt a trombocita száma (magyarul olyan lassú volt a véralvadása) hogy tele volt a teste kék zöld foltokkal, és mondták, hogy bármelyik pillanatban agyvérzést kaphat.

Az egyik barátnőm aki kb 7 évig! szedett gyógyszert, azért hagyta abba, mert külsőre semmi gond nem volt vele, nem voltak észlelhető tünetei, csupán egyszer egy véletlen orvosi kivizsgálás folytán közölték vele, hogy olyan "sűrű" a vére, hogy vagy azonnal befejezi a gyógyszert, vagy meghal...és mondom még egyszer ha nem lett volna a kivizsgálás, észre sem vették volna..aztán egyszer összeesik mert stroke-ot kap...

Egyébként nem arról beszélek, hogy mindenkinél gondot okoz, csak túlzottan is sok esetben okoz problémát, de erre az orvosok és gyógyszergyártók valahogy cseszik felhívni a figyelmet...Ja hogy akkor nem lenne annyi bevétel...:)

2011. dec. 9. 11:12
 35/41 anonim ***** válasza:
81%
Tartós kapcsolatnál nem kell sztem tartani betegségektől. Én nőként nem szeretem az óvszert, no meg latexallergiám is van. Van persze latexmentes óvszer is, de elég húzós tekintve, hogy szeretek sokat és spontán szeretkezni :) Én ezért mentem el olyan orvoshoz, akiben megbízok. Első 2 napban migrénem volt, de azóta szerencsére csak pozitív mellékhatásokat tapasztaltam. Nem kell teljesen elvetni ezt a lehetőséget, utána kell járni, akár le is lehet ülni egy szakemberrel beszélgetni erről, ha valaki nagyon fél. És már korábban is írták, vannak más alternatívák, érdes azokat is végigvenni. Az alpári, közönséges stílusról pedig nem árt leszokni.
2011. dec. 9. 11:19
 36/41 anonim ***** válasza:
85%

Nem volt idegrendszerem minden kommentet végigolvasni, úgyhogy lehet már írták ezt neked: az aktus másnapján a teszt nem mutatja ki a terhességet. Sőt, még egy héttel utána sem.

Egyébként pedig ha 17 évesen tudsz így beszélni, meg dugni összevissza, akkor ne is csodálkozz, hogy a "pasid" magasról tesz rá, hogy mi van veled. Tudja, hogy úgyis megkapja a szexet (te is akarod, ugye ha belemész óvszer nélkül is), és kihasznál. Megjegyzem, ő csak kihasznál egy helyzetet amit épp TE biztosítasz számára.

2011. dec. 9. 11:28
 37/41 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak nekem szúrt szemet, de eddig csak a férfi válaszadók álltak a fog. gátló pártjára... ://
2011. dec. 15. 21:14
 38/41 A kérdező kommentje:
Tudjátok, ez egy nagyon borzasztó dolog... az ismerősöm,egy lány, aki 19 éves volt, ebbe halt bele.
2011. dec. 15. 21:19
 39/41 A kérdező kommentje:
bár ezt nem akartam mondani, de mivel írtatok itt a mellékhatásokról... gondoltam leírom...
2011. dec. 15. 21:21
 40/41 anonim ***** válasza:

igazad van, tényleg csak a férfiak állnak ki mellette. és sajnos nem tudom azt mondani, hogy innen-onnan hallottam egy szélsőséges esetet, és azt szajkózom, és arra mondom, hogy átlagos. sajnos túl sok ilyen eset történt a közvetlen barátaim körében, és velem is megtörtént a csomó, valamint számos bnőmnek lett tőle komoly baja. tulajdonképpen akkor kell erősen törnöm a fejem, ha olyat akarok mondani, akinek nem lett baja... nemrég egyik ismerősöm mélyvénás trombózist kapott, újra kellett tanulnia járni, kimaradt a suliból is egy évre. és mondom, ilyet csak én személyesen, elsőkézből nagyon sokat hallottam, nem lakótelepi mende-monda. nem értem a pasiknak miért olyan nehéz megérteni ezt...

arról nem is beszélve, hogy ha a gyógyszer miatt hisztis lesz a csaj, és nem lesz kedve a szexhez, akkor meg még ők vannak kiakadva, és itt sírnak, hogy ők ezt nem bírják... ez így eléggé ambivalens, nem?

2011. dec. 16. 12:33
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!