Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek betegesen féltékeny?

Figyelt kérdés
a barátommal 3 éve vagyok együtt,de én nagyon féltékeny vagyok úgymond a barátaira..irritál,ha nem vagyok vele,és ő elmegy velük valahová,és nekik mindig igent mind ,nekem pedig sokszor nemet...mit tegyek,hogy a barátom hiányoljon,ha nem vagyunk együtt?és ő akarjon hozzám jönni,és ne nekem kelljen könyörögni. most is egy ilyet mond,hogy végre hogy nem vagyunk együtt 2 napot,legalább tudok a haverokkal lenni..rengeteg olyan kapcsolat van,ahol a pasi rajongásig oda van a barátnőjéért,ezt hogyan érhetném el?meg hogy a barátait hanyagolja már?
2011. nov. 9. 11:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Talán neked kéne egy kicsit hanyagolnod. Hidd el, jó hogyha ott vannak neki a barátai, mert a változatosság miatt később fog rád unni. Vannak pasik, akiknek nagyon fontosak a haverjaik, meg vannak, akik inkább a barátnőjükkel töltenek több időt. De az fontos, hogy mindkettőtöknek legyen szabadideje, egymás nélkül. Talán ha te is kitöltenéd ezt az időt a barátnőiddel vagy bárhogy, akkor kevésbé gondolkodnál azon, hogy a barátod a az idióta haverjaival van. Töltsetek több időt külön. Lehet hogy nem hangzik valami jól, de akkor elérheted hogy hiányoljon téged, ha kevesebbszer kap meg...
2011. nov. 12. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!