Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek betegesen féltékeny?

Figyelt kérdés
a barátommal 3 éve vagyok együtt,de én nagyon féltékeny vagyok úgymond a barátaira..irritál,ha nem vagyok vele,és ő elmegy velük valahová,és nekik mindig igent mind ,nekem pedig sokszor nemet...mit tegyek,hogy a barátom hiányoljon,ha nem vagyunk együtt?és ő akarjon hozzám jönni,és ne nekem kelljen könyörögni. most is egy ilyet mond,hogy végre hogy nem vagyunk együtt 2 napot,legalább tudok a haverokkal lenni..rengeteg olyan kapcsolat van,ahol a pasi rajongásig oda van a barátnőjéért,ezt hogyan érhetném el?meg hogy a barátait hanyagolja már?
2011. nov. 9. 11:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi hétvégén tudunk találkozni. Mindennap msn-en beszélünk, ha erre nincs lehetőség, akkor valamelyikünk este felhívja a másikat. Nem zaklatjuk egymást 5 percenként, mert mindenkinek lehetnek dolgai... iskola, munka...
2011. nov. 9. 11:53
 12/21 anonim ***** válasza:

1. Ha folyton együtt vagytok, akkor egymásra untok. Tapasztalat. És ahogy elnézem, neki is ez a baja. Azt szeretné, ha végre érezhetné, hogy hiányzol neki, hiszen ha együtt vagytok állandóan, akkor ez az érzés nincs.

2. Ha együtt vagytok, akkor értelemszerűen nincs a barátaival. Tehát ha különvagytok, akkor örülhet, hogy a haverjaival lehet. Mi a bajod ezzel? Azt mondod, hogy nem baj, ha nem vagytok együtt csak ne a barátaival legyen. Akkor még mit csináljon? Üljön otthon egyedül és malmozzon magában?

A barátai hamarabb megvoltak neki, mint te. Ne akard, hogy hanyagolja őket. Legyen meg a magatok kis élete. Egyébként tényleg, miért nem akarod hogy velük legyen? Rossz hatással vannak rá? Csajozni mennek? Vagy mi bajod?

3. Hogy tudják elérni a lányok? Úgy hogy egy hősszerelmest fogtak ki. Ami nem jó. Ne akard, hogy a pasid folyton csak veled akarjon lenni. Következmény: egymásra untok.

Egy egészséges kapcsolatban mind a két félnek megvan a kis magánélete. Az én barátom pl. szokott találkozni az egyik exével néhanapján. És?? Te meg örülhetsz neki, hogy csak a haverokkal lóg. Felesleges féltékenykedni. Az nem vezet sehova(már úgy értem pozitív irányba).

2011. nov. 9. 12:01
 13/21 A kérdező kommentje:
idióták a haverjai,az a bajom...:S
2011. nov. 9. 12:23
 14/21 anonim ***** válasza:
És ez miben nyilvánul meg? Lehet, hogy szerinted azok..mások szerint meg nem.
2011. nov. 9. 12:51
 15/21 A kérdező kommentje:
minden hétvégéjük arról szól,hogy hogy b*sszanak be,akkor az egyik midig megcsalja a bnőjét aki épp van neki..de mondjuk szerencsére a hétvégéket nem kell velük tölteni,mert elmagyaráztam a pasimnak,hogy nem vagyok rá kíváncsi,hogy hogy isszák le magukat addig hogy azt se tudják h mennek haza
2011. nov. 9. 13:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én barátom haverja is elég nagy nőcsábász. Osztálytársak, mindennap vele van. De nem tartok attól, hogy a páromat elrontaná. Megbízok a szerelmemben.
2011. nov. 9. 13:16
 17/21 A kérdező kommentje:
én is bízom benne hogy nem csal meg,csak irritálnak,hogy ilyen idióták..
2011. nov. 9. 13:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez meg már a te bajod, ha irritál. Fogadd el, ők a barátai, szereti őket. Ennyi. Tedd túl magad ezen. Ne legyél nyávogós liba.
2011. nov. 9. 13:36
 19/21 A kérdező kommentje:
más lehetőségem nem nagyon van...:/
2011. nov. 9. 13:41
 20/21 anonim ***** válasza:
engedj neki szabad teret.. nem jo az, ha nem engeded h a barataival legyen.. en nem hivom a paromat, meg ő se engem, pedig tavkapcsolatban vagyunk, vannak napok, amikor nem is hallatszodunk, csak 1 csörgetés, és annyi..
2011. nov. 10. 01:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!