Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok akik csak megszakításos védekezést használnak? Estetek már teherbe?
Nem kérek szidást,hiszen csak kíváncsiságból kérdezem,mert nagyon sokan használják ezt a módszert,de szerintem elég veszélyes lehet!Mi a véleményetek erről?Miért van az hogy valaki egyből teherbe esik az előváladéktól,valaki pedig 3 évig sem?
Ha a barátom a volt barátnőjével másfél évig így csinálták,és semmi baj sem történt,akkor ugye velem sem lehet? Hormontartalmú gyógyszereket nem szedhetek! :( Csak azok irjanak,akik tényleg jártasak ebben a dologban!
Köszönöm szépen,igazán kedvesek vagytok hogy segítetek!:)
Azért nem szedhetek,mert szedtem 3 hónapig fogamzásgátlót, közben 2x súlyos hüvelygyulladást fedeztek fel nálam,és közben egyszer sem jött meg a menstruációm,hormonzavar miatt,pedig én is alacsony hormontartalmút szedtem! :(
Belara
Az orvosom hasraütés szerűen írta fel!
Semmi rákszűrés,vizsgálat, beszélgetés a menstruációról, stb..nem volt. :S
Én elég sok olyan anyukát ismerek,aki így esett teherbe.A férjemnek az előző kapcsolatából nem lett gyerek,pedig 6 évig így védekeztek.Majd jöttem én,és az első ilyen hónapunkban meglett a baba.Szóval ez nagyon sok minden kérdése,és inkább csak szerencse dönt.Valahol olvastam egy statisztikát még évekkel ezelőtt,h a nők egynegyede esik teherbe megszakításos védekezésnél.Ez azért elég nagy arány.Ha feldobnád ugyanazt a kérdést a gyerekvállalás nevelés résznél,akkor sokkal több olyan sztorival találkozhatnál,ahol baba lett a vége.
Szóval,aki nem akar gyereket az húzzon gumit vagy szedjen tabit,de játsszon orosz rulettet.
Mi 4 éve így csináljuk a párommal és nem estem teherbe. Lekopogom! De Te nem csináld így, fő a biztonság! Nem mindenki egyforma!
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!