Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elvesztettem a szuzessegem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szuzessegem. Nem vedekeztunk . Szamithatok ra hogy teherbe estem? (lecci irjatok, bovebben lent! )

Figyelt kérdés
Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek...vagy csak szamitsak ra hogy kesni fog a menzeszem, amugy penteken mult el es szombaton tortent a dolog...akkor megnagyobb az eselye ha menstruacio utan tortent???mit tegyek??? mar nagyon megbantam es felek.kerlek segitsetek 16/L
2011. szept. 21. 20:29
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
24%

Nem tudom, miért kell itt gyalázkodni. Igen, észnél kellett volna lenni, de az ember csinál hülyeséget.

Figyelj, ne ess kétségbe. Sokan válnak korán anyává, ez nehéz, de felnősz hozzá, ha így alakul. (Ismered a Szívek Szállodájában Loreleit és Roryt? :D)

Nézz körül itt:

[link]

Fel a fejjel! :)

2011. szept. 22. 23:24
 32/40 anonim válasza:
Naná h teherbe eshetsz! Ez hülyeség h az elsőtől nem lehet, ha peteérésed van ha az első ha a 10. akkor is teherbe esel védekezés nélkül! És annyira jó h ilyenor kapadoznak az emberek! Hála én olyan családban nevelkedtem ahol felvilágosítottak, és elmondták h mit hogyan merre! Hatodikos koromban a doga előtt a nyolcadikos lányok odajöttek h magyarázzam el ezeket! xD nagy volt! de vegyél egy tesztet és imádkozz! ennyit tehetsz
2011. szept. 24. 16:59
 33/40 anonim ***** válasza:
88%

Hahi a hosszú választ adó 22/L vok.

Csak kíváncsi vok h minden rendben van-e? :3

2011. okt. 2. 06:33
 34/40 A kérdező kommentje:
Igen1minden rendben van!:) Nagyon koszonok mindent, foleg azt hogy mellettem alltal...nagyon rendes vagy!:)<3
2011. okt. 7. 22:21
 35/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon örülök!!! Ez csak természetes, legalább mi csajok tartsunk össze. :)

2011. okt. 8. 11:14
 36/40 anonim válasza:

Jól van, örülök.

Tájékozódj egy kicsit, a szex felnőtteknek van, felelősségteljes dolog...

2011. okt. 8. 12:36
 37/40 anonim válasza:
28%
Ez vicces en 15 es fel vagyok es orvosi/gyogyszereszeti egyetemre almodozom es teszek is az almomert te meg 16 evesen megb******d magad? Hat ugye a nogyogyaszoknak is meg kell valamibol elni....:))). Sajjnallak de most oszinten de miert nem vedekeztetek? Es ne sirj hanem menny orvoshoz es eppen vehettel be volna aktus utanit.....Es ha gyerekkel nem lettel gazdagabb az meg nem zarja ki azt hogy betegseggel sem! Es ezentul evente kell jarnod szuresre mert a kefelo de nem szulo lanyoknal/noknel gyakori a mehnyakrak! En azert meg ilyen fiatalon nem tennek ilyesmit(ha mar ertessz valamit a hegyidumambol):))Nem bas....ni akarlak csak az igazta mondom neked! Es enserintem ha baratod nem volt oly inteligen hogy nem huzott gumit el kellet volna erte eloszor kuldened es neked sem artana gyogyszert sem szedned mert a gumi ha kiszakad akkor baj van!
2011. nov. 4. 11:45
 38/40 anonim ***** válasza:
0%
Szüzesség elvesztésénél nem eshetsz teherbe (legalábbis kicsi rá az esély)de az óvszert és a tablettát stb. nem dísznek találták fel.
2012. febr. 23. 01:04
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szüzesség elvesztésénél nem eshetsz teherbe (legalábbis kicsi rá az esély)"

Ugyanakkora az esély, úgyhogy ekkora butaságokat ne terjesszünk! A szex akkor is szex ha először csinálják. Ha nem védekeznek akkor ugyanúgy nincs semmi akadály a spermiumok előtt mint ha 5., 10. vagy akár tízezredik alkalomról lenne szó.

2012. febr. 23. 17:36
 40/40 KJUsul ***** válasza:

Ha jól értettem, akkor még csak nem is barátod?

Hadd tippeljek: ő adta be azt a mesét is, hogy elsőnél nem lehetsz terhes?

Esetleg a srác valami helyi nagykutya fiacskája?

Akkor téged alaposan átvertek szegény lányom. De legalább ebből már tanultál. Most már tudod mi az ilyen alakok egyik ócska dumája. A másik az, hogy nem kell védekezni, mert "meddő".

Nyilván nem akarta gumival, talán nem szokta meg vagy nem szereti gumival, úgy gondolja védekezzen a lány....

Nem tudok túl sok okosat mondani, hogy mit tegyél, az sok mindentől függ. Fontos, hogy ne hagyd magad irányítani se terrorizálni a csávótól. Tudom ezen most meglepődsz, de ahogy leírtad az egészet, a gyerkőcből nem nézek ki semmi jót. Akár terhes leszel, akár nem, ezt a csávót felejtsd el! Nem bízhatsz benne semmilyen szempontból. Erősnek kell lenned, mert még ha nem is esel teherbe, fogsz kapni hideget-meleget. A helyedben úgy tennék, mintha a srác hazudna. De te tudod.

2017. szept. 24. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!