Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szuzessegem. Nem vedekeztunk . Szamithatok ra hogy teherbe estem? (lecci irjatok, bovebben lent! )
Nem tudom, miért kell itt gyalázkodni. Igen, észnél kellett volna lenni, de az ember csinál hülyeséget.
Figyelj, ne ess kétségbe. Sokan válnak korán anyává, ez nehéz, de felnősz hozzá, ha így alakul. (Ismered a Szívek Szállodájában Loreleit és Roryt? :D)
Nézz körül itt:
Fel a fejjel! :)
Hahi a hosszú választ adó 22/L vok.
Csak kíváncsi vok h minden rendben van-e? :3
Szia!
Nagyon örülök!!! Ez csak természetes, legalább mi csajok tartsunk össze. :)
Jól van, örülök.
Tájékozódj egy kicsit, a szex felnőtteknek van, felelősségteljes dolog...
"Szüzesség elvesztésénél nem eshetsz teherbe (legalábbis kicsi rá az esély)"
Ugyanakkora az esély, úgyhogy ekkora butaságokat ne terjesszünk! A szex akkor is szex ha először csinálják. Ha nem védekeznek akkor ugyanúgy nincs semmi akadály a spermiumok előtt mint ha 5., 10. vagy akár tízezredik alkalomról lenne szó.
Ha jól értettem, akkor még csak nem is barátod?
Hadd tippeljek: ő adta be azt a mesét is, hogy elsőnél nem lehetsz terhes?
Esetleg a srác valami helyi nagykutya fiacskája?
Akkor téged alaposan átvertek szegény lányom. De legalább ebből már tanultál. Most már tudod mi az ilyen alakok egyik ócska dumája. A másik az, hogy nem kell védekezni, mert "meddő".
Nyilván nem akarta gumival, talán nem szokta meg vagy nem szereti gumival, úgy gondolja védekezzen a lány....
Nem tudok túl sok okosat mondani, hogy mit tegyél, az sok mindentől függ. Fontos, hogy ne hagyd magad irányítani se terrorizálni a csávótól. Tudom ezen most meglepődsz, de ahogy leírtad az egészet, a gyerkőcből nem nézek ki semmi jót. Akár terhes leszel, akár nem, ezt a csávót felejtsd el! Nem bízhatsz benne semmilyen szempontból. Erősnek kell lenned, mert még ha nem is esel teherbe, fogsz kapni hideget-meleget. A helyedben úgy tennék, mintha a srác hazudna. De te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!