Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a szuzessegem. Nem vedekeztunk . Szamithatok ra hogy teherbe estem? (lecci irjatok, bovebben lent! )
"Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek"
Gratulálok annak a baromnak, aki ezt kitalálta. Magyarázd már el, hogy az első szexuális kapcsolat miben más, mint a második, vagy a tizedik, ha nem védekezel?
Látom a szüleid sem védekeztek, pedig nem ártott volna.
Egyvalamit kéne csak megjegyeznetek: VÉDEKEZNI MINDIG KELL, FELTÉVE HA NEM AKARTOK UTÓDOT! Nem lehet bízni sem az első alkalom erejében, sem a spéci pózokban, de még a megszakításos módszerben sem (most inkább nem ecsetelném ennek az okait, valószínűleg hangyap*csnyi sem jutna el az agyadig a hegyi beszédemből).
Gondolom, sikerült levonnod a következtetést, miszerint simán lehetsz vemhes. Sajnálom. Legközelebb majd veszed a fáradságot, felemeled a pici popsidat a kanapéról és VESZEL EGY K*RVA KONDOMOT!
Szebb jövőt (egy szebb társadalommal)!
ha legalább annyi kis ész szorult volna beléd, hogy rögtön utána gondolkodsz, akkor vehttél volna esemény utánit. jelenleg azt javaslom, hogy térdre, imához. mást nem tehetsz.
a barátod se észlény, de nem igaz, hogy egy lánynak is 16 évs korára ennyi esze legyen összesen...
napietus.blog.hu
És ezeknek lesz valószínűleg gyerekük... Mondjuk fogadni mernék hogy a csaj szülei egyszer se ültek le felvilágosítani a "kis"lányukat. Nem kell az, majd a TV meg a roppant művelt haverok ("Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek") kiokítják ők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!