Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elvesztettem a szuzessegem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szuzessegem. Nem vedekeztunk . Szamithatok ra hogy teherbe estem? (lecci irjatok, bovebben lent! )

Figyelt kérdés
Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek...vagy csak szamitsak ra hogy kesni fog a menzeszem, amugy penteken mult el es szombaton tortent a dolog...akkor megnagyobb az eselye ha menstruacio utan tortent???mit tegyek??? mar nagyon megbantam es felek.kerlek segitsetek 16/L
2011. szept. 21. 20:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
92%

"Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek"

Gratulálok annak a baromnak, aki ezt kitalálta. Magyarázd már el, hogy az első szexuális kapcsolat miben más, mint a második, vagy a tizedik, ha nem védekezel?

Látom a szüleid sem védekeztek, pedig nem ártott volna.

2011. szept. 21. 20:54
 12/40 krvua ***** válasza:
61%
bazki...most szarul érzem magam és gondolkodok hogy megnyugtassam...
2011. szept. 21. 20:57
 13/40 krvua ***** válasza:
91%
áhh elmúlt.
 14/40 A kérdező kommentje:
ezekutan ugysem tudsz...mar mind1
 15/40 anonim ***** válasza:
89%
Gratulálok nagyon ügyes vagy! Ahhoz is hogy Te és az "okos" partnerod is sajnált 500 Ft-ot gumira..remek..és az ilyen emberek mennek egyetemre ..F@sz@!
2011. szept. 21. 21:00
 16/40 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként meg, már ne idegelj ezen. Nőgyógyászhoz el kell menni, és ott majd kiderül. Remélem van egy bátyád, aki majd elbeszélget a sráccal..........De bármi is legyen..Védekezzz...és lééééci.. ne olyan csóró kölyökkel feküdj le aki még egy átkozott gumit is skót venni, ugyan mááár!
2011. szept. 21. 21:04
 17/40 mus musculus ***** válasza:
95%

Egyvalamit kéne csak megjegyeznetek: VÉDEKEZNI MINDIG KELL, FELTÉVE HA NEM AKARTOK UTÓDOT! Nem lehet bízni sem az első alkalom erejében, sem a spéci pózokban, de még a megszakításos módszerben sem (most inkább nem ecsetelném ennek az okait, valószínűleg hangyap*csnyi sem jutna el az agyadig a hegyi beszédemből).

Gondolom, sikerült levonnod a következtetést, miszerint simán lehetsz vemhes. Sajnálom. Legközelebb majd veszed a fáradságot, felemeled a pici popsidat a kanapéról és VESZEL EGY K*RVA KONDOMOT!

Szebb jövőt (egy szebb társadalommal)!

2011. szept. 21. 21:14
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
ha ez nem kamu..akkor sajnállak..:/
2011. szept. 21. 21:44
 19/40 napietus ***** válasza:
83%

ha legalább annyi kis ész szorult volna beléd, hogy rögtön utána gondolkodsz, akkor vehttél volna esemény utánit. jelenleg azt javaslom, hogy térdre, imához. mást nem tehetsz.

a barátod se észlény, de nem igaz, hogy egy lánynak is 16 évs korára ennyi esze legyen összesen...

2011. szept. 21. 23:17
 20/40 anonim ***** válasza:
89%

napietus.blog.hu

És ezeknek lesz valószínűleg gyerekük... Mondjuk fogadni mernék hogy a csaj szülei egyszer se ültek le felvilágosítani a "kis"lányukat. Nem kell az, majd a TV meg a roppant művelt haverok ("Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek") kiokítják ők...

2011. szept. 21. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!