Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elvesztettem a szuzessegem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a szuzessegem. Nem vedekeztunk . Szamithatok ra hogy teherbe estem? (lecci irjatok, bovebben lent! )

Figyelt kérdés
Hallottam mar olyat hogy elso sexnel kicsi a valoszinusege hogy teherbe essek...vagy csak szamitsak ra hogy kesni fog a menzeszem, amugy penteken mult el es szombaton tortent a dolog...akkor megnagyobb az eselye ha menstruacio utan tortent???mit tegyek??? mar nagyon megbantam es felek.kerlek segitsetek 16/L
2011. szept. 21. 20:29
1 2 3 4
 21/40 napietus ***** válasza:
75%
hát remélem, nem terhes...amúgy engm sem ültek le "felvilágosítani", csak annyi történt, hogy anyum MINDEN kérdésemre őszintén és életkoromnak megfelelően válaszolt. plusz adott a Jóisten annyi észt, hogy ne tegyem addig szét a lábam, amíg a saját testmről sem tudok alap dolgokat. mondjuk 16 éves koromban már tudtam mindent a fogamzásgátlásról, mégse szexeltem...
2011. szept. 21. 23:30
 22/40 napietus ***** válasza:
100%

ja, és kérdező: önsajnáltatás helyett inkább dokihoz induljál meg, hamár d*gni tudsz. ugyanis nemcsak terhes lehetsz a védekezés nélküli szextől, de nemi úton terjedő betegségeket is elkaphatsz.

meg amúgy is kell mostantól évente szűrővizsgálatra menned, gondolom, ezt sem tudtad.

2011. szept. 21. 23:34
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

"Koszonom nektek!nagyon feldobtatok az estemet...nemeleg hogy 3-4 napja sirva alszok el...akkor most szerintem elalszok de vegleg!"

Tessék, itt az eredménye, ha egy kislány játssza a felnőtt nőt. Nem, hogy egy 13 éves, de még egy 16 éves sem elég érett a szexre. Remélem olvassa pár hasonszőrű idióta és tanul az esetből.

2011. szept. 22. 03:01
 24/40 anonim ***** válasza:
82%

Figy kislány, ilyen az élet, ha hülyeséget csinálsz és azt felteszed a netre akk szétszednek. :\ Ha elég érett vagy a szexhez akk a kritikát is el kell viselni. Nem kell egyből imós pics@ként öngyilkossággal "fenyegetni", így az életbe se jutsz semmire ha egyből elmenekülsz meg sírsz a problémákon. A problémák azért vannak h megoldjad őket és megerősödj általuk. :) Úh fel a fejjel, lesz ennél rosszabb is. "Haters gonna hate"

Az első kérdés, elélvezett-e beléd, mert úgy jóval nagyobb az esélye a teherbeesésnek. Bár az előváladékban is előfordulhat sperma, igaz számtalan házaspárt ismerek aki a naptár és a megszakításos módszerrel védekeznek és nincs baba. De ott ott a tapasztalat.

Amúgy ha a menzeszed utáni nap szexeltetek akk kicsi az esélye, mert nincs se pete amit megtermékenyítene, se nyálka ahova be tudna ágyazódni.

Sok "legenda" terjeng ám a csodás teherbeesésekről, bár nagy részükből kihagynak elég fontos részeket amitől ugye döbbenetes csavart vesz a történet. De hidd el mindent amit a neten olvasol, nem olyan könnyű teherbe esni mint azt előadják.

Menj el dokihoz ő majd tudja h mit kell tenni, tudom h gáz meg minden de szólj anyudnak lehet h mérges lesz (sőt tuti kiakad :D ) de ő az anyád aki mindig támogatni fog. És beszélj a pároddal, mert h őszinte legyek ebben a korban a fiúkat nem a szívük, meg az h a párjuk biztonságban legyen vezeti, hanem az élvezet meg a sztorizás. Szóval igaz h te is szólhattál volna h "védekezés?" de ő is.

A lényeg h gondoskodjatok a védekezésről.

Jah és a kommentezőknek, szép hozzáállás, és akk csodálkoznak h a gyerek nem mer a szüleivel beszélni ilyenekről.Jó lenne ha a mi generációnk kicsit másh nézne a dolgokra, talán akk nem szenvedne annyit egy gyerek és nem idegenektől kellene segítséget kérnie hanem a szüleitől. Ha tőletek ilyen reakciót kap, mit gondolhat a szüleitől mit fog kapni? Nem vágott fel vele mint sok hülye kis pics@ szokott, csak segítséget kért... gondolom mikor ti szűzek voltatok tudtatok mint és bátran szóltatok h vmi nem úgy volt ah ti azt elképzeltétek. Az tartson hegyi beszédet akivel még soha semmilyen baleset nem fordult elő.

22/L

2011. szept. 22. 05:48
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

már bocs de nagyon buta vagy,16 éves gyerekként szétteszed a lábad közben nem tudsz a biológiáról semmit,szombaton szexeltél nem vettél be 72órás tablettát,szóval nagyon nagy a valószínűsége, kérlek szépen ezt olvad el [link] ez pont nektek írtam össze tiniknek

10nap múlva vegyél 2 terhességi tesztet és ha pozitív irány a nőgyógyász!

2011. szept. 22. 08:27
 26/40 Jubilee ***** válasza:
100%

Szia! Védekezni mindig kell, ha az ember nem akar teherbe esni. Sajnos az, hogy ez volt életed első szexuális élménye egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem eshetsz teherbe. Az unokatestvéremék is ebben hittek, ma van egy 3 éves gyermekük.

Az óvszer nem csak a nem kívánt terhességtől, de a nemi betegségektől is megvéd. Beszélj a szüleiddel, és keressetek fel egy tini nőgyógyászatot, ahol megbeszélheted a továbbiakat! Terhes az ember nem csak félidőben lehet, hiszen vannak olyan események, amik kiválthatnak peteérést.

A továbbiakban vigyázz magadra és fel a fejjel!

2011. szept. 22. 19:56
 27/40 A kérdező kommentje:
5:48 nagyon-nagyon szepen koszonom...elsem tudod kepzelni milyen jo volt olvasni amiket irtal ilyen nehez helyzetbe...telleg csak halas tudok lenni erte1:) jah es 19:56-nak is koszonom szepen!:)
2011. szept. 22. 21:28
 28/40 anonim ***** válasza:
70%

1. Támogatom a Mindig védekezz mondatot :)

2. Igen kicsi az esélye a teherbeesésnek.Mensi utáni 3-4 napban nincs pete ami megtermékenyülhetne...regenerálódsz. :) Ennyi többet ilyet ne csinálj,ha már a pasidnak ilyen kevés esze van!!!Te maradsz szar helyzetben mert te hordod ki ha megtartod te cseszed el az életed!--már persze ha ilyen korán szülsz ezt arra értem,mert 10 év múlva biztos örülni fogsz neki :) Szóval csak gumival..300Ft 3db.az nem pénz ennyi! :)

2011. szept. 22. 22:55
 29/40 anonim ***** válasza:
100%

Igazából engem is kiakaszt, hogy a mai tinik többsége ennyire keveset tud a szexről. De a kérdésedre válaszolva: naná, hogy lehetsz terhes, de hogy az vagy-e azt mi innen nem tudjuk megmondani. Ahogy azt már többen írták irány a nődoki és vegyél terhességi tesztet. Ettől függetlenül őszintén remélem, hogy nem vagy az (és ezt most nem ironikusan mondom) és hogy tanulsz ebből a hibából!

05.48-sal többnyire egyetértek. Tény, hogy a szülők is lehetnének nyitottabbak, ugyanakkor az én szüleim is meglehetősen prűdek, nálunk nem igazán volt téma a szex, ettől függetlenül én magamtól is tájékozódtam, amikor érdekelni kezdett a szex. Én is 16 évesen vesztettem el a szüzességem, de tisztában voltam azzal, hogy mikor, mitől, hogyan lehetek terhes, mikor kaphatok el betegséget, és ha mégis baj történne, akkor milyen lehetőségeim vannak. Szóval igen, a szülők feladata a tájékoztatás, de ha nem teszik meg, akkor az ember a saját érdekében csak utánanéz dolgoknak mielőtt lefekszik valakivel. Legalábbis jobb esetben ez kellene, hogy történjen.

2011. szept. 22. 23:01
 30/40 napietus ***** válasza:
100%
utolsó: ja, főleg ma, az internet korában. aki akar, az tud tájékozódni, adott a lehetőség.
2011. szept. 22. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!