Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik irjanak, akik nem birják a gumit! Ezt hogy oldottátok meg?
fájt.... és ne menjunk bele a méretekbe.. h nem lehet ezt megérteni.. jaja, én is arra gondoltam, h inkabb fizetek több penzt, de vegyenek emberszámba.. :S
de jó h azt irtam a kérdésbe h PASIK irjanak.. h ezt h küzdötték le.. erre jöttek a nők rinyálni h felelőtlen vagyok.. áááá...
A 15 éves kis felelőtlen pics@ is ugyanúgy tiltakozna az ellen, hogy felelőtlen, mint te, az idősebb felelőtlen pics@.
Na mindegy én ide nem írok többet, nincs értelme, mert ha így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor a problémádra nincs megoldás. Ennyi, vedd tudomásul.
Nem értek egyet, hogy a kérdező felelőtlen lenne.
Legalábbis keresi a megoldást, a jó megoldást mind két fél számára.
Annó, amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót, szintén eü-i okokból, nekem is fejtörés volt, hogy mi legyen a megfelelő fogamzásgátlás.
Én is utánajártam a pesszáriumnak, de sajnos itthon nem nagyon elterjedt, mondhatni hiánycikk.
Így maradt a gumi, szerencsére páromnak ezzel nincs semmi baja.
Annyi, hogy a véletlenre ne nagyon bízzátok, mert az eseményutáni nagyon egészségtelen, az abortusz, meg nos...az nem fogamzásgátló módszer. Ne jussatok el odáig.
Sok sikert.
Pesszáriumot egyébként pharmafutáron keresztül lehet csak rendelni, Mo.-n nem kapható. De egyszer megveszed és sokáig jó.
A többi megoldást meg már leírtam. De ha tényleg semmi se jó, akkor azon nem lehet segíteni.
A kérdező kommentje:
ki mondta neked, h nem járok? minden évben megyek rákszűrésre, immárom 4. éve.. mindig is fájdalmas volt a vizsgálat, de a legutobbi volt a legfájdalmasabb, kenetet még valahogy vett, de ujjakkal már nem tudott megvizsgálni, és elküldött ultrahangra.. ezért tudom h nem viselném el a pesszáriumot, tampont se hasznalok..
A nőgyógyászt nem bírod, de a nagy f*sz mehet beléd, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!