Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pasik irjanak, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik irjanak, akik nem birják a gumit! Ezt hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 A kérdező kommentje:

fájt.... és ne menjunk bele a méretekbe.. h nem lehet ezt megérteni.. jaja, én is arra gondoltam, h inkabb fizetek több penzt, de vegyenek emberszámba.. :S

de jó h azt irtam a kérdésbe h PASIK irjanak.. h ezt h küzdötték le.. erre jöttek a nők rinyálni h felelőtlen vagyok.. áááá...

2011. aug. 12. 14:32
 62/80 anonim ***** válasza:
71%
én fiú vok és felelőtlen vagy és hisztis és megérdemelnétek a 25 gyereket! Ha neked egyik megoldás sem elég jó, akkor ne szexlej bameg!
2011. aug. 12. 14:43
 63/80 A kérdező kommentje:
nagyon okos vagy.. komolyan.. nem vagyok felelőtlen, eddig tablettát szedtem, azelőtt gumi volt ( az exemmel.. ) most meg ez van, próbálok rá megoldást keresni. az orvosnak is én nyomtam az orra alá a véreredményemet, mert ő nem volt képes elkuldeni, sőt, nézett h ez meg miii??? aztan folyton másik orvost kerestem h majd vmelyik jól megvizsgál.. de igen, én vagyok a felelőtlen.. mit mondanál 1 15 éves kis p.csára aki valóban felelőtlen, és még csak orvoshoz se jár??
2011. aug. 12. 14:58
 64/80 anonim ***** válasza:
66%

A 15 éves kis felelőtlen pics@ is ugyanúgy tiltakozna az ellen, hogy felelőtlen, mint te, az idősebb felelőtlen pics@.

Na mindegy én ide nem írok többet, nincs értelme, mert ha így állsz hozzá a dolgokhoz, akkor a problémádra nincs megoldás. Ennyi, vedd tudomásul.

2011. aug. 12. 15:03
 65/80 A kérdező kommentje:
most keresgélek itthoni oldalakon a pesszárium után.. hátha találok valamit.. könnyű neked beszélni..
2011. aug. 12. 15:16
 66/80 anonim ***** válasza:
96%

Nem értek egyet, hogy a kérdező felelőtlen lenne.

Legalábbis keresi a megoldást, a jó megoldást mind két fél számára.

Annó, amikor én abbahagytam a fogamzásgátlót, szintén eü-i okokból, nekem is fejtörés volt, hogy mi legyen a megfelelő fogamzásgátlás.

Én is utánajártam a pesszáriumnak, de sajnos itthon nem nagyon elterjedt, mondhatni hiánycikk.

Így maradt a gumi, szerencsére páromnak ezzel nincs semmi baja.

Annyi, hogy a véletlenre ne nagyon bízzátok, mert az eseményutáni nagyon egészségtelen, az abortusz, meg nos...az nem fogamzásgátló módszer. Ne jussatok el odáig.

Sok sikert.

2011. aug. 12. 15:20
 67/80 A kérdező kommentje:
pharmatex + naptármódszer, vagy pharmatex + megszakitás van eddig.. legalabb a termékeny napokon elviselhetné a gumit, erre akarom valahogy rábeszélni.. vagyis akarja ő, csak nem birja.. :S de még próbálkozunk.. köszi utolsó a támogatást :)
2011. aug. 12. 15:22
 68/80 anonim ***** válasza:
69%
Pharmatex + naptár, pharmatex + megszakítás más hormonmentes megoldás nincs.
2011. aug. 12. 15:46
 69/80 anonim ***** válasza:
69%

Pesszáriumot egyébként pharmafutáron keresztül lehet csak rendelni, Mo.-n nem kapható. De egyszer megveszed és sokáig jó.

A többi megoldást meg már leírtam. De ha tényleg semmi se jó, akkor azon nem lehet segíteni.

2011. aug. 12. 16:21
 70/80 anonim ***** válasza:
67%

A kérdező kommentje:

ki mondta neked, h nem járok? minden évben megyek rákszűrésre, immárom 4. éve.. mindig is fájdalmas volt a vizsgálat, de a legutobbi volt a legfájdalmasabb, kenetet még valahogy vett, de ujjakkal már nem tudott megvizsgálni, és elküldött ultrahangra.. ezért tudom h nem viselném el a pesszáriumot, tampont se hasznalok..

A nőgyógyászt nem bírod, de a nagy f*sz mehet beléd, gratulálok!

2011. aug. 13. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!