Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik irjanak, akik nem birják a gumit! Ezt hogy oldottátok meg?
Vidd el egy óvodába, hogy lássa a következményét a "gumifóbiának", vagy keress abortuszról képeket a neten. Hidd el azonnal állva marad gumival is.
Párom sem szed tablettát, egyszerűen elfelejti bevenni, de megoldjuk gumival.
43/F
Annyira tipikus, hogy a férfiak a nőt bombázzák inkább hormonokkal, mintsem hogy ráhuzzanak egy nyavalyás gumit arra a szerszámra, melyet ők is nagy előszeretettel használnak.
Nevetséges!
Aki szereti a párját, nem kér olyat hogy szedjen fogamzásgátlót.
Vagy ha kér, nem tudja, hogy mennyi súlyos következménye lehet hosszútávon annak a szarnak.
Érdekes, hogy a normális pasiknak simán jó gumival is.
Ezen kéne inkább elgondolkozni.
Engem szerencsére csak normális pasival hozott össze eddig a sors, és tökéleteseket szexelünk gumival.
"Én ott ragadtam le, hogy miért nem szedhetnél tablettát??? Anyuci nem veszi meg neked?"
Hallottál már olyanról, hogy orvosilag nem javasolt. Pl. véralvadási-vérképzési zavaroknál! Akár bele is lehet halni.
43/F
Örüljetek neki, hogy nem tud elmenni, addig csinálhatjátok ameddig csak (neked) jól esik. :)
Utána ha segíteni akarsz neki leveszitek, van szád, kezed stb.
"Én ott ragadtam le, hogy miért nem szedhetnél tablettát??? Anyuci nem veszi meg neked?"
Hát igen, te is egy roppant érett kis fiúcska lehetsz, aki ugyan semennyit nem konyít a szexhez, de azért bőszen van róla véleménye.
Ezer oka lehet, hogy miért nem tud valaki tablettát szedni.
Egy egészgéges női szervezetet is megvisel, hiába reklámozzák, hogy alacsony hormontartalmú. Teljesen belenyúl a szervezet működésésébe.
Hát ha még valaki trombózisra hajlamos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!