Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pasik irjanak, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik irjanak, akik nem birják a gumit! Ezt hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:
nem szedhetek semmit ami hormonos.. ennek melyik részét nem érted? :) - már nem rosszból.. :(
2011. aug. 12. 14:23
 52/80 napietus ***** válasza:
76%

nem is jársz nőgyógyászhoz, de szex az megy? ehhez külön gratulálok :S

egyébként fogj egy gumit, engedd tele vízzel, meglátod, mennyire kitágul, kizárt, hogy szorítaná. mondd meg neki, hogy Te abortuszra nem mész, a gyereknevelésre meg a felelőtlensége miatt alkalmatlan, szóval vagy a mindenkori jövedelme 20%-át gyerektartásra fordítja, vagy gumit húz. mindjárt leáll a hisztijével, hidd el.

2011. aug. 12. 14:24
 53/80 anonim ***** válasza:
93%
Ja értem neked semmi se jó se a tabi se a pesszárium nem mész nőgyógyászhoz... tudod mit összeilletek a pároddal egyik hisztisebb mint a másik! Neveljetek akkor 25 gyereket! Bár lehet egy abortusz meghozná az eszed de nem értem miért kell azt kivárni...
2011. aug. 12. 14:26
 54/80 A kérdező kommentje:
ki mondta neked, h nem járok? minden évben megyek rákszűrésre, immárom 4. éve.. mindig is fájdalmas volt a vizsgálat, de a legutobbi volt a legfájdalmasabb, kenetet még valahogy vett, de ujjakkal már nem tudott megvizsgálni, és elküldött ultrahangra.. ezért tudom h nem viselném el a pesszáriumot, tampont se hasznalok..
2011. aug. 12. 14:26
 55/80 napietus ***** válasza:
62%
és a nőgyógyász mit javasolt a problémára? Te is hisztis vagy, nemcsak a pasid.
2011. aug. 12. 14:27
 56/80 A kérdező kommentje:
ki a f.szom mondta h nem járok??? mit gondoltok, előtte 3 évig ki irta fel a tabit? amitől majd szétrobbant a fejem?? és hiába kérdeztem az orvosokat, h mitől van, csak bólogattak, meg hümmögtek ott nekem h ez normalis!!!! aztan az egyik kinyögte, h jaaa, nem szedheted!!!
2011. aug. 12. 14:27
 57/80 napietus ***** válasza:
55%
egyébként a hüvelyed első 5-6 centijén vannak érzőidegek, szóval a pesszáriumot nem érzed, ahogy a tampont sem, ha elég mélyen van feltéve.
2011. aug. 12. 14:28
 58/80 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem vagyok hisztis. mintha késsel vagdostak volna, olyan volt a legutobbi vizsgálat. de ok, örülök, h te tökéletes vagy.. még nem tettem szét 10000 pasinak a lábam, h minden olyan könnyen belémmenjen..
2011. aug. 12. 14:28
 59/80 A kérdező kommentje:
nem vagyok biztos benne h itt van pesszárium, de utánanézek.. de mondom, ha a tablettánál ilyen flegmák meg hanyagok voltak, sztem erről nem is tudnak.. :S
2011. aug. 12. 14:29
 60/80 napietus ***** válasza:
62%

na várj: a pasid farka, amire minden óvszer "kicsi" keskenyebb, mint a turkászbácsi ujja :O?

namindegy. lehet érdemes lenne maszek dokihoz járnod, az nem lenne Veled flegma.

2011. aug. 12. 14:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!