Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Pasik irjanak, akik nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik irjanak, akik nem birják a gumit! Ezt hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
26%

"kippikopp szépen átestél a ló másik oldalára, mindkét fél felelőssége a fogamzásgátlás, és a mai tabletták már sokkal kevesebb kárt okoznak, mint ami a hasznuk"

és ezzal azt akarod mondani, ha mindkét fél felelőssége, akkor szedjen a nő tabit??? Pfff

tegyük már mérlegre a hormonokat vs. gumit.

2011. aug. 12. 14:00
 32/80 anonim ***** válasza:
100%

'mindkét fél felelőssége a fogamzásgátlás'

akkor majd én megveszem a gumit amit a barátom felhúz :)))

2011. aug. 12. 14:00
 33/80 anonim ***** válasza:
67%
és hiába alacsony hormontartalmú mégis HORMON és nyilván nem tesz jót a szervezetnek.. az óvszerben meg SEMMI ártalmas dolog nincs.. és lehet úgy használni hogy ne szakadjon ki.
2011. aug. 12. 14:02
 34/80 anonim ***** válasza:
65%

Hát igen, te is egy roppant érett kis fiúcska lehetsz, aki ugyan semennyit nem konyít a szexhez, de azért bőszen van róla véleménye.

Képzeld, lány vagyok, 21 éves és 2 éve szedek fog. gátlót. Úgyhogy most nagyon, de nagyon mellényúltál, öregem.

35/80 anonim ***** válasza:
81%

-.-"

Akkor most üzenem sok barom arcnak, hogy a fogamzásgátló az hormon tabletta valakinek a szervezete nem bírja ...olyan mellfájásom van tőle, hogy pólót nem tudok felvenni, próbáltam már gyógynövényeset minden szart és fáj tőle a fejem, a hasam görcsöl minden...nagyon sokan nem tudnak tablettát szedni!

És nem azért, mert anyuci nem veszi meg ...idióta!!

36/80 anonim ***** válasza:
30%
Az lehet, hogy az óvszer nem ártalmas, de azzal elveszlik a szex élvezeti része... ha már gumi kell akk inkább ne szexeljük csak orális v vmi mert gumiban olyan érzés mintha egy műanyag csövet dugnék... kösz inkább nem annál még a kezem is jobb!
2011. aug. 12. 14:03
 37/80 anonim ***** válasza:
37%

"Képzeld, lány vagyok, 21 éves és 2 éve szedek fog. gátlót. Úgyhogy most nagyon, de nagyon mellényúltál, öregem"

pláne!

Legalább 21 éves lány (!) létedre lehetne több eszed lehetne.

Na majd ha pár év múlva gyereket szeretnél, áldani fogod a jó kis tabit:)

2011. aug. 12. 14:06
 38/80 anonim ***** válasza:
100%

Hát én még nem láttam a párom arcán szenvedést mikzben szexeltünk. Sőt, eléggé úgy tűnik, mintha élvezné a dolgot.

De biztos ő a csodabogár.

Örüljön neki az, aki szedhet tablettát és nincsen baja tőle. De fel lehetne fogni, hogy a nők igen jelentős része vagy alapból nem szedhet, vagy olyan bajai lesznek tőle, hogy ihaj...

Azért valljuk be, a gumi max az élvezeti értéken ront vmennyit, de a tabletta igen is egészségügyi gondokat okozHAT. Nem mondom, hogy mindenkinél okoz is, de azért nagyobb a esély rá, mint ahogy egyesek gondolják.

De szerintem az a normális, ha egy kapcsolatban meg lehet beszélni és meglehet oldani a védekezést.

Én sem szedhetek tablettát, de hálistennek a páromnak nincs gondja az óvszerrel. De ha lenne, akkor olyan megoldást keresnénk, ami mindkettőnknek elfogadható.

De ennek KÖZÖS döntésnek kell lennie. Nem az, hogy én kitalálok mit, ő meg alkalmazkodjon hozzá és kész.

2011. aug. 12. 14:09
 39/80 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak hiszti, ugyaolyan gumival, mint gumi nélkül, nehogy bedőlj neki!

Még ha fogamzásgátlót szednél, az sem védene meg a nemi betegségektől,fertőzésektől!

Mindig használjatok gumit!

2011. aug. 12. 14:13
 40/80 anonim ***** válasza:
95%

14:09

úgy látszik az én barátom is csodabogár volt mert ő is élvezte a szexet óvszerrel.. :S fura, mi?

2011. aug. 12. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!