Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mérgezi magát (?! )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérgezi magát (?! )

Figyelt kérdés

Kicsit kiakadtam amikor megtudtam hogy az anyósom 52 évesen még mindig fogamzásgátlót szed, Rigevidont - mert az olcsó, úgy hogy nem is azt orvos írta fel neki, nem volt több mint 10éve nőgyógyásznál, hanem a patikába csakúgy kéri (orvos szabin van stb kifogással).

Közben rengeteg más gyógyszert szed (epeműtétje volt és aközben is szedte anélkül hogy elmondta volna az orvosnak).

Nem hajlandó abbahagyni mert akkor "mit szól a pasija?" elven.

Vélemény? Csak én reagáltam túl?

2011. júl. 28. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem is tudom mit csinálhatnál egy ilyen nővel.Nagyon felelőtlen az már biztos.Évente kellene járni nőgyógyászhoz rákszűrésre,ugyanis rengeteg méhnyakrákos nő van.40 éves kor után NEM ajánlott fogamzásgátlót szedni,mert a trombózis veszély kockázata jelentősen megnő,főleg akkor ha a családban volt már ilyen probléma.Az meg főleg durva,hogy ő csak úgy hasból (mindenféle vizsgálatok nélkül)kiválasztott egy fogamzásgátló tablettát.Ezenfelül már be is lépett a klimaxba...jól összezavarja csak a szervezetét.Ja és májbetegségek esetén sem ajánlott szedni.

De elvégre felnőtt nő.Annyit tehetsz,meg esetleg megemlíted a férjednek,hogy esetleg ő,vagy a lánya rá tudná venni arra,hogy mutassa meg magát egy orvosnak.

2011. aug. 2. 23:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Gáz. Nagyjából ennyi a véleményem. De ő tudja.
2011. aug. 3. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi baj van azzal, hogy 50 év felett fogamzásgátlót szed? Egy nő teherbe eshet amíg menstruál. Az én nagyim 54 éves koráig menstruált. Ha nem akar teherbe esni, márpedig ennyi idősen már elég kevesen akarnak gyereket, akkor hát szedje. Fiatal lányoknál szokták mondani, hogy nem jó ha hamar kezdi, meg ha sokáig szedi, mert ha majd babáét akar nem biztos hogy összejön emiatt, meddővé is válhat. De ez ilyen idős korban nem hiszem hogy probléma lenne már. Szóval mi is a gond vele? Mármint magával azzal hogy szedi mi a gond, mert az hogy kunyerálja a patikából meg nem jár dokihoz az tényleg felelőtlenség.
2011. aug. 3. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!