Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges h egy 24 éves jobban tudja szabályozni "magát"? és megstakitott közösüléssel nem oylan veszélyes szeretkezni? :/ 18. L
Miért talán ti már tapasztalatból beszéltek?:)
Én és barátnőm majdnem fél évig így szexeltünk és nem volt semmi baj... ha tényleg időben kihuzza.
Amúgy meg ha időben kihuzza akkor baj nem lehet mert az előváladéktól kb 0% esély van hogy teherbe essen mivel a petesejt zselés faját csak sok sok hímivarsejt tudja megpuhítani hogy egy is bejusson, és az előváladék pedig alig, vagy épp nem is tartalmaz hímivarsejtet...
Szóval szerintem lehet ezt művelni de ésszel:)
Egy év alatt 35-40% az esély arra, hogy a lány teherbe essen ezzel a módszerrel. Így utolsó: nem olyan hú de nagy csoda, hogy fél év alatt nektek nem volt baj. De 35-40% baromi sok, ha vki nem akar gyereket.
Persze te magasról szarsz rá, végül is úgy sem neked kell abortuszra menned, nem? Szted mégis miért van ennyi abortusz? Hát elárulom: nem tabletta meg óvszer mellett esnek ennyien teherbe.
Az oé, hogy te idióta vagy, de legalább ne reklámozd a baromságot.
Ap@d a barom öcsisajt:)
ki mondta hogy garancia hogy sose én ismerek olyat aki 13 éve igy csinálják és nem esett teherbe, na erre mondj valamit? miért van olyan sok abortusz? azért mer basznak kihúzni a faszukat időbe vagy részegen csinálják agyba főbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!