Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges h egy 24 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges h egy 24 éves jobban tudja szabályozni "magát"? és megstakitott közösüléssel nem oylan veszélyes szeretkezni? :/ 18. L

Figyelt kérdés
u.i: 2hónapja igy csinájuk..:S
2010. aug. 30. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pearl indexről hallottál-e már észlény?

Talán utána kellene nézned mi az. És képzeld, én sem a kisujjamból szopom az infókat, akármennyire is hihetetlen számodra.

Ha vki 13 évig így védekezik, és nem esik teherbe, ott nagy vszínűséggel a pár egyik tagjával elég nagy gondok vannak. Csak nehogy meglepi legyen, mikor babát akarnak...

Nem tudom neked milyen nőgyógyász ismerősöd van, de érdekes módon én akárhánnyal beszéltem eddig, mint azt mondta, hogy a megszakítás nem biztonságos.

2010. aug. 31. 00:52
 12/13 anonim ***** válasza:

felőlem. akkor csináljátok úgy. azt reménykedj h szerencséd lesz neked is.

mellesleg attól h kiveszi mielőtt elmegy, teherbe lehet esni. az előváladékban is van sperma. ha ekkora szakértő vagy, ennyit azért tudhatnál.

2010. aug. 31. 01:17
 13/13 A kérdező kommentje:
nemhogy azt hidjétek h olyna fazs vagyok h nem akarok védekezni csak nemtudnuk jó védekezés mudszert a gumi nem jó..gyógyszert nem szedhetek mert a doki azt mondta leállitja a menszeszem.. (pedig azt mondják sokan h az rendbe rakja) nemtudom..
2010. aug. 31. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!