Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mérgezi magát (?! )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérgezi magát (?! )

Figyelt kérdés

Kicsit kiakadtam amikor megtudtam hogy az anyósom 52 évesen még mindig fogamzásgátlót szed, Rigevidont - mert az olcsó, úgy hogy nem is azt orvos írta fel neki, nem volt több mint 10éve nőgyógyásznál, hanem a patikába csakúgy kéri (orvos szabin van stb kifogással).

Közben rengeteg más gyógyszert szed (epeműtétje volt és aközben is szedte anélkül hogy elmondta volna az orvosnak).

Nem hajlandó abbahagyni mert akkor "mit szól a pasija?" elven.

Vélemény? Csak én reagáltam túl?

2011. júl. 28. 19:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát azt az 1-2 évet csak kibírja amíg elmegy a menszesz, akkor meg már nem kell.
2011. júl. 28. 19:32
 2/13 anonim ***** válasza:
Most erre mit mondjak? Számomra megdöbbentőbb, amikor már 15-16 évesen mérgezik magukat úgy, hogy nekik kicsit több vesztenivalójuk van, ha mondjuk szétcseszi a szervezetüket a szer...
2011. júl. 28. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen viszonyban vagy anyósoddal de jól felültetett ezzel a kitalációval...
2011. júl. 28. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:
Engem őszintén szólva nem érdekelne, hogy az anyósom él-e egyátalán nemi életet,nemhogy még fogamzásgátló... Hagyd már rá, ha ennyi esze van akkor ennyi esze van. :D
2011. júl. 28. 20:17
 5/13 A kérdező kommentje:

Már egy ideje klimaxos lenne (kb. 3éve), csak ugye elkezdte a gyógyszert...

Nem kitalálás, a lánya mesélte akit el akart küldeni a patikába, mert neki nem adtál oda.

Amúgy engem se érdekel a nemi élete, az ő egészsége, de kicsit fura, engem se kritizáljon hogy én orvosi vizsgáltok mellett szedem.

Hát szerintem ha valaki felelősséggel szedi, orvosi engedéllyel és felügyelete mellett akkor nem mérgezi úgy magát mintha se orvos se semmi.

2011. júl. 28. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Na most ha nem haragszol elmondom miért gondolom h ez kamu.

1. A fogamzásgátló nem fogja leállítani a klimaxot. Ha azt írod h már 3 éve klimaxos lenne akkor most is az.

2. Nincs az az idióta gyógyszertáros aki vény nélkül kiadja főleg ha ez már éveken át tart. Még ha ismerőse is az illető a kollégák úgy is észreveszik. Ezek mind vénykötelesek, max úgy juthat hozzá h elkéri egy ismerőséét.

2011. júl. 28. 20:36
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha ez igaz, akkor az az ő baja. Épeszű orvos nem is írná fel 45 év felett, mert veszélyes.

De épeszű doki nem írná fel 14-16 éves gyereknek se, mégis elég sokan megteszik.

2011. júl. 28. 20:44
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Azt írod, hogy a lánya mesélte neked, ergo te vagy a férje! Utána azt írod, hogy te is szeded! leszbi kapcsolat, vagy veszett nagy kamu ökör kérdés!?
2011. júl. 28. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Miért írtam volna ki kamu kérdést?? Mindegy, azt gondolsz amit akarsz, én is tudom hogy hihetetlen, én se akartam elhinni, de így van.

De nem is azt mondtam hogy leállította, hanem mivel mielőtt elkezdte volna már alig-alig volt meg neki, és nagyon várta hogy legyen egy következő hogy elkezdhesse.

6patika van ebben a városban és mindig máshova megy, vagy elküld valakit, 3havonta megy, tehát nem igazán emlékeznek rá. Sajnos egy patika kivételével itt mindenhol mindent odaadnak, ha nincs benn a patikus, csak pénzt lássanak.

Nem orvos írta fel neki! Mert ahogy írtad, fel sem írta volna... így ő ezt kikerülte és a patikában megvette.

Az anyósom lánya = az nem a férje :D az a férjem testvére...

2011. júl. 28. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Az én 50-en felüli anyámnak is adtak már ki 3havi fogamzásgátlót(ami épp nekem kellett)és simán kiadták vény nélkül is.Szóval sajnos van ilyen.Ilyen nem sokszor fordult persze elő.Már nem is szedek fog.gátlót,persze én jártam azért félévente-évente orvoshoz,csak ha épp nem kaptunk időpontot muszáj volt kunyerálni a gyógyszertárba.

52év felett szerintem nem normális,hogy fog.gátlót szed,gondolom olyanfajta nő,aki korához nem megfelelően öltözködik,pasizik stb stb.

Jogos a felháborodásod.Nem tudom milyen viszonyban vagy vele, de az biztos,hogy mivel anyósról van szó,lehet rosszul jönnél ki a szituból,ha felemlegetnéd neki a véleményed....

Maximum a párod,aki az ő fia,talán még ő szólhatna,de csak akkor ha a kettőtök kapcsolatát nem mérgezné meg az anyós.

2011. aug. 2. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!