Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám (38 éves) 3 éve lekötette magát és most kiderült hogy terhes, de nem biztos hogy meg akarja tartani. Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
Jó anyagi helyzetben vagyunk szerintem nem lenne gond.Még nem öreg,apu is 39 éves.Miért ilyenek?????2010. szept. 6. 18:21
2/14 anonim válasza:
1. elkötette
2. mert fáradtak és nem akarnak még 18 évet fáradozni mire felnevelik a gyereket
3/14 anonim válasza:
első válaszolón hangosan felröhögtem
4/14 anonim válasza:
ha már javítod:elköttette....
Teljesen mindegy, hogy miért nem akarja...ez az ő döntésük.
5/14 A kérdező kommentje:
bocsi....egyébként nem hinném hogy olyan rossz gyerek lettem volna,mert sokat segítek nekik és nem volt velem gondjuk soha.Hülye válaszokra nem vagyok kíváncsi.De a jó válaszokért köszi
2010. szept. 6. 18:27
6/14 anonim válasza:
szerintem már öreg. biologiailag. 40 felé már nagyon sok kockázat van a babával.
7/14 anonim válasza:
Bunkók.(mármint nem a szüleid...) Szerintem már csak nem akarnak fáradni még egy gyerekkel,hanem nyugit akarnak. De kérdezd meg tőlük!
8/14 anonim válasza:
38 évesen lehet, hogy fiatal, de gyerekvállalásnál már el kell gondolkozni... Mire érettségizni megy a gyerek, vagy mire kirepülne a családi fészekből lassan 60 évesek leszenek. Te néhány éven belül elköltözöl, és akkor élhetik majd a második fiatalkorukat, oda mehetnek, ahová akarnak, nem kell megint szaros pelenkát cserélni, nem kell a nyaralást gondosan megtervezni...
De beszélj velük erről, hogy te mit gondolsz, biztosan meghallgatnak, bár valószínűleg a döntésüket nem fogja befolyásolni...
25/f
9/14 anonim válasza:
téged is csak örökbe fogadtak. nem akarnak saját gyereket.
10/14 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van.Végülis már van egy húgom is aki 10 éves.Lehet hogy kockázatos lenne,de én nagyon örülnék neki.De ha nem tartják meg én akkor is tiszteletben tartom a döntésüket.
2010. szept. 6. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!