Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Anyukám (38 éves) 3 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukám (38 éves) 3 éve lekötette magát és most kiderült hogy terhes, de nem biztos hogy meg akarja tartani. Szerintetek miért?

Figyelt kérdés
Jó anyagi helyzetben vagyunk szerintem nem lenne gond.Még nem öreg,apu is 39 éves.Miért ilyenek?????
2010. szept. 6. 18:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha van egy húgod akkor valószínűleg azért! Elég lesz még őt is felnevelni!
2010. szept. 6. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia! Igazuk van a többieknek. Anyukádék éppen azért védekeztek, hogy ne essenek teherbe, ráadásul ez az egyik legbiztosabb fogamzásgátlás, biztosra mentek. Egy gyerek nem csak anyagiakból áll, szívből lélekből akarni kell. Ha anyukád szeretne még egy gyereket, akkor nem lett volna elkötve. Te okosan döntöttél amikor azt mondod tiszteletben tartod a döntésüket. Ez nem az ő hibájuk, nem felelőtlenek voltak és bizony az ő korukban már tényleg kockázatos a dolog.
2010. szept. 6. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Manapság már nem kor a 38 év. Mikor a média is tele van olyanokkal, hogy xy gyereket vár és nem tinédzser. Karrier, munka és utána a család, nem kell feltétlen a régi modellt követni, főleg nem a XXI. században. Ja és egyébként engem is viszonylag későn szült anyukám. :)
2010. szept. 7. 18:20
 14/14 anonim ***** válasza:

leginkább utolsónak írom:

valóban sokan szülnek 35+ életkorban, nincs is ezzel baj, de ők többségében (ahogy te is írtad, karrier után jöhet a család)első gyereküket szülik ennyi idősen. Ebben az esetben ugye nem erről van szó... (de amúgy tényleg igazad van)

Kérdezőnek: Bölcs döntés (bár nem tudom, hogy hány éves vagy), tartsd tiszteletben a döntésüket, hiszen nagy részben nem neked kell felnevelni a kicsit.... :) (bár biztosan segítettél a húgod nevelésében is)...

Már válaszoltam korábban erre a kérdésre, ha valakit érdekel, játszon nyomozósdit... :D

25/f

2010. szept. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!