Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzta fel magát ezen?
Az utóbbi időben volt sokat veszekedtünk a barátommal. Majdnem szakítottunk is, de végül nem. Egyszer amikor pont kibékültünk, vagyis már normálisan beszélgettünk, szóba hozta, hogy szedhetnék fogamzásgátlót. Persze ezt tökéletesen megértettem, hiszen nekem is jobb lenne meg minden... de mondtam azt is, hogy nem most, hiszen nem vagyunk rég együtt (2 hónap) és én még sosem szedtem. Kicsit szeretnék még ezzel várni, mivel nincs is pénzem rá (mondta ugyan, hogy felét fizeti). Másrészt azért is várnék, mert anyukám nagyon régimódi, így nem merem megbeszélni az ilyeneket vele, meg nagyon rossz is a kapcsolatunk... mondjuk 1-1,5 hónap múlva megbeszélném vele, szerintem ez egy kibírható idő amíg nem váltok.
Ő ezen felhúzta magát, azt mondta, hogy titkolózok. Pedig nem titokról van szó, csak majd később szeretném megbeszélni mindezt anyával. Az meg nem jöhet össze, hogy nélküle szedjem, hiszen nincs pénzem rá. Hiába magyaráztam el neki, azt mondta, hogy addig nem fogunk semmit csinálni... mert nem vesz fel többé óvszert. Eddig fel sem jött a téma, ilyen hirtelen változott a véleménye, igaz eddig is voltak gondok a gumival, de nem hozta fel a tablettát. Én teljesen megértem, hogy rossz neki, de csak egy kis időt szeretnék, tényleg nem sokat:(
Mit csináljak most? 16,5 L
Először is. Mennyi idős a barátod?
Másodszor.. szerintem nem jó dolog, hogy a barátod így rád akarja erőszakolni a fog. gátlót. 2 hónapja vagytok még csak együtt :S Elhiszem tényleg, hogy rossz neki, de igazán várhatna még rá. Főleg, hogy még nem is szedtél ilyen tabit. A szervezeted is még fejlődésben van :S
Ennyi, értse meg, várjon. Az meg hogy gondja van a gumival, egyszerűen csak nem akarja. És krvára önzőnek tűnik a számomra...
Ha nem érti meg, jobb is ha elváltok.
Ezekután azért se szedném a helyedben a tabit, mert ha ilyenen problémázik, elkezded szedni és otthagy, akkor felesleges volt az egész, és még anyud előtt is kellemetlen lesz ez az egész.
22F
nem kellene még 16 évesen elkezdened szedni, akkor se ha minden oké lenne köztetek és anyuddal is meg tudnád beszélni.
egyszerűen fiatal még a szervezeted hozzá.
Szia!
Én 17 évesen kezdetem el szedni a gyógyszert mikor már másfél éve voltam együtt az akkori barátommal. Szóval szerintem nem kell semmit sem elkapkodni. Ráérsz még tablettát szedni. Először is győződj meg róla, hogy megéri-e miatta elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!