Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért húzta fel magát ezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért húzta fel magát ezen?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben volt sokat veszekedtünk a barátommal. Majdnem szakítottunk is, de végül nem. Egyszer amikor pont kibékültünk, vagyis már normálisan beszélgettünk, szóba hozta, hogy szedhetnék fogamzásgátlót. Persze ezt tökéletesen megértettem, hiszen nekem is jobb lenne meg minden... de mondtam azt is, hogy nem most, hiszen nem vagyunk rég együtt (2 hónap) és én még sosem szedtem. Kicsit szeretnék még ezzel várni, mivel nincs is pénzem rá (mondta ugyan, hogy felét fizeti). Másrészt azért is várnék, mert anyukám nagyon régimódi, így nem merem megbeszélni az ilyeneket vele, meg nagyon rossz is a kapcsolatunk... mondjuk 1-1,5 hónap múlva megbeszélném vele, szerintem ez egy kibírható idő amíg nem váltok.

Ő ezen felhúzta magát, azt mondta, hogy titkolózok. Pedig nem titokról van szó, csak majd később szeretném megbeszélni mindezt anyával. Az meg nem jöhet össze, hogy nélküle szedjem, hiszen nincs pénzem rá. Hiába magyaráztam el neki, azt mondta, hogy addig nem fogunk semmit csinálni... mert nem vesz fel többé óvszert. Eddig fel sem jött a téma, ilyen hirtelen változott a véleménye, igaz eddig is voltak gondok a gumival, de nem hozta fel a tablettát. Én teljesen megértem, hogy rossz neki, de csak egy kis időt szeretnék, tényleg nem sokat:(

Mit csináljak most? 16,5 L

2010. aug. 11. 13:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne hagyd hogy érzelmileg zsaroljon. Nem várhatja el tőled hogy 16 évesen 2 hónap után tabit szedj. És én inkább óva intenélek tőle ennyi idősen. Számomra az derült ki hogy a barátod egy önző f@sz (már ne haragudj), de legyen már tartásod, neked van igazad, állj ki magadért, ne hagyd hogy ráderöltesse a gyógyszert. Ha ezért képes szakítani, vagy veszekedni, hidd el nem szeret téged, csak kihasznál.
2010. aug. 11. 15:50
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Sya :D

Elõször: kicsit friss a kapcsolatotok...2 hónap. A normális ember kb. fél évet vár mielõtt összefekszik valakivel. :)

Másodszor: mint már elõttem is mondták, lehet hogy csak arra kellesz neki, ha így erõlteti, ezért kellett volna várni legalább fél évet hogy tud-e várni. Mert ha nem, akkor bukta :)...mi a mostani barátommal fél évig kerülgettük egymást mire összejöttünk & 1 hósan mi is lefeküdtünk, DE ránézésre is megbízható srác, törékeny mégis rendes :D...szóval én 100% szerelembõl & BIZALOMból feküdtem le vele. 11 hónapja tart a kapcsolatunk & nem a szex az elsõ. Na mindegy...

Harmadszor: az én anyukám is régimódi, hiszen idõsebb is a mai szülõi korosztálytól, de õ vele is meglehetett beszélni. Furcsán fogadta, de nem vert érte agyon. Sõt mióta elmondtam neki sokkal jobb a kapcsolatunk. Lehet nálad más a helyzet hiszen 2 hója jártok, & gondolom ti nem kerülgettétek egymást több mint fél évig :D

2010. aug. 11. 18:59
 13/14 anonim válasza:
100%

Azért húzza fel magát ezen, mert egy gyökér, önző dög! Egy ilyen pasi meg sem érdemli, hogy hozzád érjen! Ne légy buta. Ha már most ilyen, mi lesz később????

Én 17,5 évesen kezdtem a tabit, Több, mint fél éves kapcsolatban és nem bántam meg! Igaz már rég szétmentünk, de akkor az egy hosszabb és komoly kapcsolat volt, nem egy 2 hónapos, ahol ennyire tapló a pasi! Meg hogy a felét fizeti??? Ha annyira ragaszkodik hozzá, akkor fizesse az egészet! Egyébként nekem a szüleim mondták, hogy szedjem. Miután anyum ránk nyitott (zárva volt az ajtó, tehát sejtette mi történik), leültünk 3-an, anyum, apum és én és megbeszéltük. Nagyon jól kezelték a helyzetet. De te ne csodálkozz, hogy ha a te anyukád nem fogadja jól, mert 1. fiatal vagy, 2. nagyon friss a kapcsolat.

Szerintem mielőtt bármilyen fogamzásgátlásról döntenél, előbb tégy fel magadnak egy kérdést:

Ez a pasi megérdemel téged?

2010. aug. 12. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy önző barom, szakíts vele amíg nem ragaszkodsz hozzá annyira.
2010. aug. 14. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!