Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés

Eddig óvszert, és tablettát használtunk.

De, nem szeretem ha a pasim óvszert használ, mert az egy kicsit fura, tudjátok, nem az igazi. A fogamzásgátlónál szerintem nagyobb az esély, hogy véletlen teherbe esek mint az óvszernél, meg számomra az se nagyon jön be. És ott vannak a mellékhatásai is.

Olyan fogamzásgátló módszer kellene, amit úgy használhatnék, hogy biztos, hogy nem leszek terhes, de tényleg holtbiztos. De ha később gyermeket akarnék, akkor lehetne, és ha utána megint védekezni szeretnék akkor aktiválnám/visszaraknám/használnám újra ez a dolgot/módszert.

Szóval valamit, ami nem külső, és nincsenek káros mellékhatásai. Jah, és a kirántásos módszert ne hangoztassuk, köszi.

L/19

2011. júl. 27. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
NEM volt béna, időben kihúzta, nem érted???
2011. aug. 8. 20:50
 52/68 anonim ***** válasza:
nem tudhatod. csak nem akarják bevallani, h bénák voltak.. ha te nem akarsz igy védekezni, ne tedd. nyilvan megvan az oka annak, aki igy tesz.
2011. aug. 8. 20:51
 53/68 anonim ***** válasza:
Basszus, bízok a csajban, vele nőttem fel, miért hazudna ilyenről? Hidd el az előváladékban is lehet spermium!!! Nem viccből van védekezés!
2011. aug. 8. 20:52
 54/68 anonim ***** válasza:
EZ NEM VÉDEKEZÉS
2011. aug. 8. 20:53
 55/68 anonim ***** válasza:
lehet benne spermium, ezt nem is mondtam. de nem elegendő a megtermékenyitéshez. azoknak el is kell érniük az úticélt, közben sokan el is pusztulnak.. de mint mondtam, nem ajanlgattam senkinek, csupán a tényeket irtam le. ha te szedsz tablettát, ok. van, aki nem szedhet. a gumi meg eléggé megöl minden érzést. ezt gondolom, te is tudod, ha már tablettát szedsz..
2011. aug. 8. 20:54
 56/68 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, ezt meséld be a gyerekeknek akik abból lettek. A gumival meg semmi bajom nem volt, összeköltöztem a párommal, a tabletta olcsóbban jön ki.
2011. aug. 8. 20:56
 57/68 anonim ***** válasza:
Szerinted csak tabletta meg gumi van? Még ezerféle védekezési módszer van!
2011. aug. 8. 20:56
 58/68 anonim ***** válasza:
azért ezerféle nincs.. ha vki nem szedhet hormonosat, akkor eleve kiesik a tablettával együtt a fogamzasgatló tapasz és a hüvelygyűrű is. spirált csak szült nőknek tesznek fel, mert meddőséget okozhat. pesszárium.. el tudod képzelni, h ugy szexelsz, h közben vmi ott van benned? főleg én, aki még 1 nőgyógyászati vizsgálatot se bir ki, annyira begörcsölök? marad a pharmatex és a naptármódszer, én ezeket alkalmazom, megszakitással egyutt, de volt h nem volt pharmatex.. és akkor csak a megszakitás maradt.
2011. aug. 8. 20:58
 59/68 anonim ***** válasza:
semmi se 100 %, szal ennyit be kell vállalni.. de mint irtam, ez csupán pár alkalom volt.
2011. aug. 8. 20:59
 60/68 anonim ***** válasza:
Bevállalni? Remélem ha becsúszik legalább megtartod.
2011. aug. 8. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!