Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés

Eddig óvszert, és tablettát használtunk.

De, nem szeretem ha a pasim óvszert használ, mert az egy kicsit fura, tudjátok, nem az igazi. A fogamzásgátlónál szerintem nagyobb az esély, hogy véletlen teherbe esek mint az óvszernél, meg számomra az se nagyon jön be. És ott vannak a mellékhatásai is.

Olyan fogamzásgátló módszer kellene, amit úgy használhatnék, hogy biztos, hogy nem leszek terhes, de tényleg holtbiztos. De ha később gyermeket akarnék, akkor lehetne, és ha utána megint védekezni szeretnék akkor aktiválnám/visszaraknám/használnám újra ez a dolgot/módszert.

Szóval valamit, ami nem külső, és nincsenek káros mellékhatásai. Jah, és a kirántásos módszert ne hangoztassuk, köszi.

L/19

2011. júl. 27. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
Én is tudok egy ilyet indítani, hogy jaj de nagy orvos vagyok :D:D.
2011. aug. 8. 20:23
 32/68 anonim ***** válasza:
jól van, akkor szedj tabit és mérgezd magad. hajrá.
2011. aug. 8. 20:23
 33/68 anonim ***** válasza:
Azért kell mert ha elfelejti akkor 1 hétig NEM lesz hatása! És mivel a megszakítás nem védekezés, ilyenkor gumi vagy bármilyen VÉDEKEZÉS kell.
2011. aug. 8. 20:24
 34/68 anonim ***** válasza:
Jobban mérgezném magam, ha nem szedném. Mivel teherbe esés esetén mehetnék abortuszra. Nekem 1-1,5 évig mindenféle vizsgálatra, kontrollra kell járnom teherbeesés előtt és utána lehet gyerekproject. Szóval köszönöm de VÉDEKEZEK, és nem én fogok menni abortuszra.
2011. aug. 8. 20:25
 35/68 anonim ***** válasza:
de mondom, tabinál beleélveznek a lányba!! ugy normalis h nagyobb az esély, mintha nem!!
2011. aug. 8. 20:26
 36/68 anonim ***** válasza:
ok, örülök h neked nincs trombózishajlamod. nekem van. ezért nem szedhetek. de az előváladék akkor is veszélytelen. teherbeesni se olyan könnyű, vannak, akik évekig próbálkoznak.
2011. aug. 8. 20:28
 37/68 anonim ***** válasza:
A tabi véd a terhesség ellen, azért szedik. Akkor mi a fenének szakítsák meg a közösülést? :D Ha megfelelően szedik, akkor 0,1% az esélye (még akkor is, ha beleélveznek minden alkalommal), a megszakított közülésnél 100 nőből 35 meg szépen teherbe esik.
2011. aug. 8. 20:28
 38/68 anonim ***** válasza:
Barátnőm rögtön teherbe esett, és nem egy ilyen esetről hallottam ;) Az előváladék pedig tartalmazhat spermiumot, nem is kevésszer.
2011. aug. 8. 20:29
 39/68 anonim ***** válasza:
esetről " hallottál ", én is sok mindent hallok, és nincs valóságalapja. utána kellene olvasnod kicsit h mi is az az előváladék.. csak sikositásra szolgál.
2011. aug. 8. 20:30
 40/68 anonim ***** válasza:
Nem csak hallottam, környezetemben is vannak olyan gyerekek, akik úgy lettek ;)
2011. aug. 8. 20:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!