Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés

Eddig óvszert, és tablettát használtunk.

De, nem szeretem ha a pasim óvszert használ, mert az egy kicsit fura, tudjátok, nem az igazi. A fogamzásgátlónál szerintem nagyobb az esély, hogy véletlen teherbe esek mint az óvszernél, meg számomra az se nagyon jön be. És ott vannak a mellékhatásai is.

Olyan fogamzásgátló módszer kellene, amit úgy használhatnék, hogy biztos, hogy nem leszek terhes, de tényleg holtbiztos. De ha később gyermeket akarnék, akkor lehetne, és ha utána megint védekezni szeretnék akkor aktiválnám/visszaraknám/használnám újra ez a dolgot/módszert.

Szóval valamit, ami nem külső, és nincsenek káros mellékhatásai. Jah, és a kirántásos módszert ne hangoztassuk, köszi.

L/19

2011. júl. 27. 20:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 bromkrezol ***** válasza:
Ez szerintem egyénenként változhat, nekem bevált és akaratán kívül senkit nem ejtettem teherbe, az elmúlt 25 évben :) De nagyon oda kell figyelni. A naptár módszerrel is kombinálhatod, ill. szokták ajánlani azoknak, akik nem akarnak gyereket, de nem baj, ha véletlenül jön.
2011. aug. 8. 12:11
 12/68 anonim ***** válasza:
én nem akarok gyereket, de peteéréskor együtt voltunk, jóval előbb kivette, belém nem ment semmi. akartunk venni 72 órásat, de tengeren voltunk, és nem akartak adni, csak receptre.. a lényeg, h te nem számolod a napokat, ugye? azaz a lány, akivel vagy? előváladék?
2011. aug. 8. 12:13
 13/68 drukka válasza:
100% os védelem nincs, vagy hát ne szexelj és akk tuti nem leszel terhes :) Én értem hogy jött ide a spermás dolog, arra gondoltál hogy majd a férfi partnered elkötteti magát igaz? hát ha 19 évesen rá tudsz venni erre valakit akkor az jó,viszont gondolj arra hogy lehet nem mellette öregszel meg,bármi lehet. a spirált meg általában be se teszik azoknak akiknek nincs legalább 1 gyermekük . Maradj a fogamzás gátló tablettánál ,tényleg figyelni kell rá de még mindig ez a legkényelmesebb és legbiztonságosabb is :)
2011. aug. 8. 12:41
 14/68 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok arra, hogy aki csak kirántja előtte, az hány finom nemi betegséget kapott el...
2011. aug. 8. 19:30
 15/68 anonim ***** válasza:
mivel van állandó partner, ezért egyet se. a baratom volt vért adni, tehát nincs neki semmi baja. én meg csak 1 pasival voltam, neki is én voltam az első, tehát részemről is kizárva.
2011. aug. 8. 19:32
 16/68 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ha 3 év alatt megszakítással védekeztek és nem esik a nő teherbe, akkor valószínűleg nem is tud?
2011. aug. 8. 19:33
 17/68 anonim ***** válasza:
meddőnek akkor tekinthető, ha 1 évig nem esik teherbe megszakitás, és bármilfele védekezés nélkül. a teherbeeséshez kell a megfelelő mennyiségű, erősségű, stb. spermium.
2011. aug. 8. 19:34
 18/68 anonim ***** válasza:
Valószínűt írtam -.-
2011. aug. 8. 19:35
 19/68 anonim ***** válasza:
megszakitás mellett még csak valószinűt se mondhatunk. hanem egyszerűen csak annyit, h nekik bejön ez a módszer.
2011. aug. 8. 19:36
 20/68 anonim ***** válasza:
100 nőből 35 esik mellette teherbe ;)
2011. aug. 8. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!