Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Barátnőm és a köztem lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm és a köztem lévő ellentét a védekezésről. Ő fogamzásgátlózna, én óvszert használnék csak. Szerintetek nem butaság egyből azt szedni?

Figyelt kérdés
Nem sokára eljön az első alkalom és beszélgettünk a védekezésről, hogy mivel, hogyan stb. Én mondtam, hogy óvszer olcsó, biztonságos és a világ legbiztonságosabb védekezési eszköze. Ő mégis inkább tablettákat szedne ami drága, sokat hallom, hogy "elfelejtettem beszedni most mi lesz?", elhízhat tőle, később lehet, hogy gyereke se lehet ez miatt.(szomszéd nő sok évnyi szedés után most teherbe szeretne esni...) és az anyukája is inkább azt javasolja neki, de én nem akarom, hogy szedje. Nem tudunk dűlőre jutni. Valami javaslat? F-L/17
2011. jún. 18. 14:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Végre egy olyan férfi, aki inkább a bnőjét félti, és előbbre helyezi az ő egészségét a saját kényelménél.

Általában inkább a szokott lenni, hogy a csajszi nem akar tabit, a pasi meg ráerőlteti, mert gumival nem jó.

De az ő steste. Igazából neked jobb óvszer nélkül (legalábbis a pasik nagy része ezt mondja). Ha annyira akarja, hát szedje. Mondjuk később lehet megbánja, mert annak ellenére, hogy mindenki el van ájulva, hogy mennyire alacsony a hormontartalmuk ezeknek a tabikbnak, olyan cifra mellékhatásokat tudnak produkálni...

Pl. nulla libidó, állandó hüvelyi fertőzések, migrén, hangulatindadozások. És ugye ezek csak azok, amik nem súlyosak igazán. Aztán jön az, hogy esetleg abbahagyás után nem indul újra a peteérés....

De ha ő úgy érzi biztonságban magát, akkor hát szedje.

Ha te nem bízol abban, hogy beszedi a tablettát, akkor húzzál mellette óvszert és kész.

2011. jún. 18. 16:13
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem olvastam a válaszokat, csak a kérdésedet,és teljesen elaléltam: komolyan van ilyen aranyos, önzetlen srác? Aki inkább gumit húz, minthogy a barátnője mesterséges hormonokkal bombázza magát?!

Komolyan legszívesebben kezet ráznék veled,és példaképül állhatnál minden pasas előtt...örülök,h vannak ilyen fiúk! :)

2011. jún. 18. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Az én barátom is inkább gumit akar, azt mondta nem akarja hogy mérgezzem magam a tablettával. Én meg gondolkozom a tablettán, csak hát sajnos heti egy alkalomnál többet nem tudunk együtt lenni mostanában, szóval talán nem érné meg. Meg félek is a lehetséges mellékhatásaitól/következményeitől.

Hiába, mindegyiknek van előnye meg hátránya is:S

De amúgy 17 évesen talán még nem kellene fogamzásgátlóznia. Ilyen korban legalábbis kevésbé ajánlják.

22/L

2011. jún. 19. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!