Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm és a köztem lévő ellentét a védekezésről. Ő fogamzásgátlózna, én óvszert használnék csak. Szerintetek nem butaság egyből azt szedni?
ember.. nem hogy örülnél a hírnek:D
a kapcsolat elején én is úgy voltam vele, hogy csak is gumi, mert ne mérgezze magát a lány miattam, hogy heti 1x d*gunk.
aztán teltek a hónapok minden talin 1-2x d*gunk és a gumi feltétel meg az egész procedúra, a gumiban b*szás érzése, stb.. mind-mind rombolták a varázst.. aztán előjött megint a tabletta kérdés.. igent mondtam rá. kissé fenntartásaim vannak még mindig vele, hogy méreg.. de ha ennyire akarja hát hajrá:)
és igen.. önző vagyok.
Fogamzásgátló!
Bárhol, bármikor együtt lehet lenni, nem kell kicsomagolni, felhúzni, aggódni, hogy ki ne lyukadjon, és jobb is a szex gumi nélkül.
31/N
úgysem írják fel neki vizsgálat nélkül, és igaza van, biztonságosabb. egyébként arra figyeljen, hogy ha BÁRMILYEN nem kívánt mellékhatást tapasztal (ilyen a hízás is, nem, nem törvényszerű!), akkor menjen vissza az orvoshoz, hogy írjon másikat. nekem is a második fajta vált be.
29/N
De kiáll mindenki a tabletta mellett. Az ilyen csajokra szokott rátörni, hogy gyereket akarnak és "véletlenül" elfelejtik bevenni.
És mégis miért méreg a tabletta? Több millióan szedik, mégse lett bajuk tőle.
ja, meg érdeklődje jól meg az orvosnál, hogy mikrtól véd, mert a legtöbb nem az első szemtől. és ha közben bizonyos fajta antibiotikumot szed, vagy hányásos-hasmenéses betegsége van, az gyengíti a hatást, tehát ilyenkor ajánlott kiegészítésként óvszerrel védekezni. a legtöbb "tabletta mellett teherbeesős" eset fentiek számlájára írható, ki kell védeni.
és igaz, amit írt valaki, hogy ha mégis baleset történik a 72 órás sokkal jobban megterheli a szervezetet, mert az egy hormonbomba.
de ezeket az orvos is el fogja mondani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!