Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SEGÍTSÉG, vajon lehet-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSÉG, vajon lehet-e terhes az illető vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés
Pettingeltünk, kiverte nekem.. és ondós lett az ő és az én kezem is majd elmentünk kezet mosni(meleg szappanos víz) majd megujjaztam. Lehet -e terhes?
2011. ápr. 2. 23:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, amúgy olvastam,hogy a szappan megöli az spermiumokat, + a vízzel gondolom lemennek a lefolyón, szólal valószínüleg nem, csak kíváncsi lennék a HASZNOS véleményekre.
2011. ápr. 3. 00:12
 12/21 anonim ***** válasza:
65%
Inkább aludjál és a történelem könyvet forgasd ne a csajodat!
2011. ápr. 3. 00:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Szerintem attól függetlenül,hogy valaki úgymond ''korán kezdi'' lehet értékes ember... elvégezhet egy egyetemet, lehet jó tanuló, és nem holmi utcagyerek.. akinek lógásból áll az egész napja. Nem önsajnálat, vagy hasonló, csak mondom.
2011. ápr. 3. 00:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van, szó, hogy értékes-e az ember, hanem hogy elég érett-e a sexhez, van-e megfelelő felelőssége, nem csak maga hanem a párja iránt, mert itt nem csak az élvezetről van szó, ez nem játék.

Az előzőkhöz, meg az iskolákat is lehet okolni, a sexszuális felvilágosítás a nullával egyenlő az iskolákban.

2011. ápr. 3. 00:23
 15/21 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van, ezentúl SOKKAL jobban odafigyelek az ilyesmikre. Lehetne még egy aprócska kérésem? Megválaszolnád az eredeti kérdést?
2011. ápr. 3. 00:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem erről van szó! Mindenki azt próbálja most elmagyarázni h akkor csináljátok amikor már tudtok mindent elméletben.

Senki nem mondta h rossz ember vagy vagy leszel, csak azt h látszik h még korai neked nektek és a sok mai fiatalnak a szex.

Akkor jó mikor már nem merülnek fel ilyen kérdések. Én soha nem kérdeztem senkitől sem ilyet de még hasonlót sem.

Jó dolog a szex de meg kell érni rá.Ne azért csináljátok h ne maradjatok le a többi kölyöktől. Nem vagytok semmiről lemaradva!

2011. ápr. 3. 00:27
 17/21 Eruthalion válasza:
100%

Nem lehet terhes. Az előző válaszokból, remélem, kicsit okultál. Járj utána, olvass utána, ha nem értessz valamit, előb kérdezz szakembert, és csak utána cselekedj. És ezt jól vésd a fejedbe, mert nem csak a szexre, hanem mindenre igaz az életben, a pénzügyektől kezdve a pályaválsztáson túl a megfelelő munkahelyig, mindenre.

Járj utána mindennek, mert ha nem, akár még nagy bajba is kerülhetsz, és utólag hiába vagy okos, ha elkövetted a hibát.

2011. ápr. 3. 00:28
 18/21 A kérdező kommentje:

Előbb célozz, aztán lőj! 15éves ''taknyos'' vagyok (szexuális téren éretlen ezek szerint) ,és igen okultam belőle. Köszönöm Mindenkinek! Ééééés.... akkor a szappan és a meleg víz megoldás volt, az utóbbi problémára?

És igen a legnagyobb megoldás az lenne,ha ''előbb céloznék''.

2011. ápr. 3. 00:31
 19/21 A kérdező kommentje:
Az idősebb testvérem is kioktatott:/ de igaza van
2011. ápr. 3. 01:32
 20/21 Csoro válasza:
Természetesen lehet terhes, csak nem ettől az esettől:)
2011. ápr. 3. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!