Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Már 12 napja szedem a gyógyszerem (Tri Regol). Ma nem védekeztünk a párommal. Nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essek akkor?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 14:33
1/9 anonim válasza:
A tabletta csak egy hónap után nyújt védelmet. Akkor sem 100%-os a védettség, szóval van esélye, hogy terhes legyél.
2/9 anonim válasza:
És ez mégis hogy volt a fejecskédben? Odakerült a sor, és gondoltad...hát lehet, hogy terhes leszek, nem tudom, de ha már elkezdtük, csináljuk...majd megkérdezem a gyakorin?
Egyébként elvileg már az első szemtől véd. De ajánlatos az első levél mellett a kiegészítő védekezés is.
3/9 anonim válasza:
Sajnos nem véd az első szemtől. Első levél szedése mellett kiegészítő védekezést kell alkalmazni!
Igen, lehetsz terhes.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem élvezett belém.. így még kisebb, nem?
2011. júl. 29. 14:55
5/9 anonim válasza:
Hát, ha nem élvezett beléd, akkor kicsi az esélye. De esély mindig van, minden fog.gátló módszer mellett, ezt azért nem árt, ha tudod.
6/9 anonim válasza:
A betegtájékoztatómban az van írva, hogy a legelső szemtől véd, a nőgyógyászom is ezt mondta. Utána néztem a neten, több nőgyógyász azt írja, hogy 2 hét után beszélünk teljes védettségről. Én kivártam a két hetet, nem vártam 1 hónapot,16. szem után belém élvezet a barátom, és nem lettem terhes. Szerintem nincs okod az aggodalomra. Nézz utána a neten,sok oldal foglalkozik ezzel a kérdéssel, és csak megnyugtató válaszokat olvasnál.
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Itt egy link, ami magyarázatot ad arra, hogy az előttem lévők miért írtak 1 hónapot. [link]
8/9 anonim válasza:
Én azért írtam egy hónapot, mert a nőgyógyász nekem azt mondta. Biztos hülye a doki mi???
9/9 anonim válasza:
Most miért kell kötekedni? Nem mondtam egy szóval sem, hogy hülye a doktorod, ha jól tudom. Nekem meg ezt mondta a dokim, na?
Attól még mert más a véleményünk, nem kell nekem esni és kombinálni,mivel nem mondta hogy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!