Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉG, vajon lehet-e terhes az illető vagy csak túlreagálom?
Hihetetlen!!!! Ilyek kis kölykök próbálnak pettingelni meg szexelni mikor fogalmuk sincs arról h a saját és a másik nem teste h működik.
Jól mondják a f*sz feláll az ész megáll.
Látszik h még a tojáshéj a fenekeden van.
Tény az tény. De ez egy eldöntendő kérdés volt .Igen v nem?
Tudom.. az X% mindig ott van.. de mégis?
Máskor is:). Amúgy komolyan sok fiatalt látok itt az oldalon ugyanezzel a rémült kiírással. Én is hamar kezdtem annak idején de előtte több könyvet kiolvastam ami ezzel kapcsolatos. Soha nem kérdeztem senkitől ilyeneket hisz mikor elkezdtem már tudtam h működik a testem és a pasik teste is.
De komolyan! Miért csináljátok ha nem is tudjátok mit csináltok?
Nem sértés képp de előbb olvassatok róla. Nem árt. Régen nem volt annyira divat az internet mint most de itt is tuti sok dolgot találsz ami hasznos lehet.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM.
Nem lehet terhes. Elképesztő, komolyan, h ezen az oldalon minden nap egy tucat ilyen kérdéssel lehet találkozni. 15-16 évesen ennyire tudatlanul nemi életet élni szinte felháborító. Komolyan megáll az eszem. Neked is, meg a kis barátnődnek is csak gratulálok.
Ostoba kis pisisek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!