Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kihagytam 3 tablettát.
a héten elfelejtettem bevenni 3 tablettát. sűrű napjaim voltak, családi gondokkal, le is betegettem, és teljesen kiment a fejemből. nem tudom mit kéne tennem. a héten nem feküdtem még le a barátommal, terhesség nem jöhet szóba. természetesen ezen a hétvégén gumival fogunk védekezni.
mikor kezdjem el megint szedni?
Utolsó vagyok: ne haragudj, most olvasom, hogy 3 szemet nem vettél be, nem tudom, hogy olvastam én 4-et:)
Fenntartom, amit írtam: akárhanyadik szemnél tartasz a levélben, a következő levél megkezdéséig használj óvszert!
"
Tisztelt Doktor Úr!
Még sohasem fordul elő velem ilyen, de most este villant be, hogy elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlómat.
Kiderült, hogy nem is egyet, hanem a ma estivel együtt 3at! :O
Fogalmam sincs hogyan lehetséges ez, még egyet sem szoktam elfelejteni, nemhogy 3-at...
Most beszedtem 1 órája a keddit, de hogyan pótolhatnám a szerdait és a csütörtökit, amikor holnap este már a péntekit kellene?
(ha ez számít az idő miatt, a péntekit előre láthatólag csak hajnali 2 körül tudom bevenni)
Kérem segítsen!
Köszönettel: Andi"
"
Kedves Andi! Ma vegyen be még egyet és holnap is kettőt. Ebben a ciklusban már csak kiegészítő védekezéssel legyenek együtt. Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!