Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Kihagytam 3 tablettát.
a héten elfelejtettem bevenni 3 tablettát. sűrű napjaim voltak, családi gondokkal, le is betegettem, és teljesen kiment a fejemből. nem tudom mit kéne tennem. a héten nem feküdtem még le a barátommal, terhesség nem jöhet szóba. természetesen ezen a hétvégén gumival fogunk védekezni.
mikor kezdjem el megint szedni?
nem vagyok hülye, elolvastam a betegtájékoztatót. ha tudnám mit kéne tennem, nem tenném fel ide a kérdést.
amúgy lyndinette 20at szedek.
természetesen meg fogom kérdezni az orvosomat is, csak 4 nap múlva tud fogadni. gondoltam, lesz pár segítőkész válaszadó, aki nem letámad, hanem utánnakérdez, ha valamit kihagytam. én sem vagyok tökéletes, sajnálom.
de igazad van. mit is várok én ettől az oldaltól? :D
Ne haragudj, nem kioktatásért, de azt aláírom, hogy egyszer-egyszer nagy ritkán az ember kihagy egy szemet, de hogy 4-et is egymás után?:O Én évek óta szedek gyógyszert, és SOHA nem felejtettem még el beszedni, pedig még csak emlékeztetőm sincs róla sehol. Ha te se akarsz gyereket egyelőre, ezt neked is életreszóló szabályként kéne szem előtt tartanod!
Szedtem amúgy Lindynette 20-at és ennél az orvosom külön hangsúlyozta, hogy ha egyetlen szemet is kihagyok, 1 hét más módszerrel való védekezés javasolt, mert ennek a fajtának annyira kicsi a hormontartalma, hogy egyetlen kihagyott szem után is akár másnap teherbe lehet esni. Tuti nem beszélt a levegőbe, mert amikor ezt szedtem, nekem a levél utolsó szeme után már 2 nap múlva volt vérzésem, tehát tényleg nagyon gyorsan kiürül. Azóta már másikat, magasabb hormontartalmút szedek, ennél csak a 4. nap jön meg, nem véletlenül. Ha te 4 szemet is kihagytál, erre a 21 napos ciklusra szerintem a teljes védettséged odalett. Én a helyedben az egész hátralévő ciklusban gumiznék.
köszönöm az utolsó válaszadónak!
nem szoktam elfelejteni, mindig eszemben volt eddig. csak most olyan családi gondok léptek fel, hogy egyszerűen nem a fogamzásgátló tabletta bevétele járt folyamatosan az eszemben.
de tényleg nagyon köszönöm, a normális válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!