Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki biztosra tudja. Mind a két szülő kell az abortuszhoz? Részletek lent!
Sziasztok!
A kérdés adott! Édesapámmal élek, édesanyámmal nagyon rosszba vagyok nem rég költöztem el tőle! Ha én abortuszt szeretnék mind a két szülőnek alá kell írnia? Vagy elég az édesapámnak? Kérek mindenkit, hogy aki tudja az válaszoljon a kérdésre! Tudom, hogy rossz dolog az abortusz! Nem kell a kioktatós miért nem védekeztél-es kommentek! Tisztában vagyok azzal amit tettem! Szóval kérlek a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!
Szia!
Nem olvastam el a kapott válaszaidat, mert el tudom képzelni, hogy sokan Neked estek. A kommenteket végig olvastam, és nagyon sajnálom ami Veled, Veletek történik. Kívánom, hogy forduljon jobbra a sorsod.
A kérdésedre válaszolva: elég az egyik szülő aláírása! És ez tuti!
Csak hogy legyen valaki, akit lepontozhatnak:
17 éves koromban volt az abortuszom (csak anyu kellett hozzá, 10 hetes voltam, fogamzásgátló használata mellett lettem terhes), azóta a szüleim elváltak, a párommal élek együtt, aki akkor is már velem volt. Néha enni sem tudunk, mert nincs mit, egy lakás az össz vagyonunk. Biztos jó helye lenne itt egy gyereknek...Szerintem helyes döntést hoztunk.
Szarjál rá a sok idiótára, akik valószínűleg tökéletes életet élnek, soha nem hibáztak, és nincs jobb dolguk, mint névtelenül arra használni ezt az oldalt, hogy okoskodjanak és bunkózzanak!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!