Abortuszhoz kell szülői beleegyezés 18 év alatt? Vagy lehet ugy is hogy ne tudja meg a szülő?
hát kell. Asszem legalább az egyik szülő aláírása. Anélkül nem megy.
De jól meggondoltad?
muszály...idősebb lennék megtartanám...
dehát 15 évesen:O
Sajnos kell. De én a mai napig bánom hogy rávettem magam. Ráadásul 30ezer forint. HA csak nincs valami oka hogy mérsékelt díjat kelljen fizetni.(Megeröszakolás=rendöri vizsgálati lelettel,értelmi fogyatékosság,ez csak példa)Novemberben volt és azóta se jött helyre rendesen a hormonháztartásom.
Javaslom a gólyahir alapitványt.Ők segitenek ha valami baj van. Akár szülökkel is beszélnek. Sajnos későn találtam rájuk.Különben már boldog szülök lennénk a párommal.Ha kérdésed van irj emailt a címemre.
igen, sok pénzbe kerül...és nem hinném h a zsebpénzedből kitelik...meg a beleegyezés is kell...
És hogy sikerült eddig eljutnotok? Nem védekeztetek ugye?
Miért vagytok ilyen felelőtlenek???
A szívem szakad meg ha belegondolok h most szegény kis picike fog fizetni a ti hibátokért. Hány éves a párod?
A 21:13 nagyon bunkó!
Engem meg pont azért bántanak, mert 15 évesen megtartottam és nem megöltem a kicsi életet és mennyire felelőtlen voltam stb...
Szerencsére ennek már 9 éve, de még a mai napig hallgatom, pedig azóta már rég rendeződtek a dolgok.
Igen kell szülői beleegyezés!
én büszke lennék kedves utolsó, h nem vetettem el annak idején. úgy tűnik h megbántad a döntésed....
én letojnám mások véleményét, csak a magam és a párom hozzáállása számít....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!