Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló - 18 év alatt kell a szülő is?
Figyelt kérdés
van egy 14 éves lány ismerősöm... mivel korán érő típus, hamar kezdett nemi életet élni, a szülei viszont nem nagyon figyelnek oda rá. rábeszélni nem tudom arra, hogy úgy éljen, mint a korabelieknek illene, viszont elég felelőtlen is. mondtam neki, hogy szívesen elkísérem nőgyógyászhoz, de nem tudom, hogy én is elég vagyok-e, mint felnőtt kísérő, vagy muszáj a szülőnek mindenképp jelen lennie?
tud valaki ez ügyben okosat mondani? köszi előre
2011. aug. 23. 15:00
1/8 anonim válasza:
nőgyógyászhoz elkísérheted, de egy normális nőgyógyász nem ír fel fogamzásgátlót egy 14 éves kislánynak
2/8 A kérdező kommentje:
ettől féltem... vannak ilyen speckós gyereknőgyógyászok.. esetleg ott kellene akkor próbálkozni?
az a baj, hogy barátja nem szeret védekezni, és hiába szapulom mind kettőt, hogy ezt így nem lehet.. mintha a falnak beszélnék :S
2011. aug. 23. 15:07
3/8 anonim válasza:
nem azért él szexuális életet mert korán érő típus hanem mert eszetlen,felelőtlen azt hiszi ezzel felnőtt lesz,és a szülei meg nem világosították fel,nem nevelik,egy 14 éves egy gyerek,egy kislány,fejlődésben van a szervezete nem szabad fogamzásgátlót szednie,na de szexelnie sem szabad,normális ,felelősségteljes,nem pénzhajhász nőgyógyász nem ír fel 18 év alatt fogamzásgátló tablettát,még egy felnőttnek is károd,nem hogy egy fejlődésben lévő gyereknek
4/8 anonim válasza:
utsó vagyok fenyegesd meg a pasit hogy levágod a farkát ha hozzányúl a lányhoz és kész
5/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudok mindig a lány mellett lenni, és már rendszeresen hozzám jár terhességi tesztért... elég korán kezdte az "Életet", már volt egy 2 éves kapcsolata (de az a srác legalább felelősségteljes volt)... úgyhogy megtiltani nem lehet ezt és nem tudom, hogy mit csinálhatnék, mert tudom, hogy ez nem normális egyáltalán... és attól félek, hogy egy éven belül teherbe esik, vagy valami, az meg már totális katasztrófa lenne :S
2011. aug. 23. 15:21
6/8 A kérdező kommentje:
egyébként a faroklevágós dolog nem rossz ötlet csak az baj, hogy úgyis találna magának másik srácot a fél kerületet meg mégsem csonkíthatom meg... :D
2011. aug. 23. 15:22
7/8 anonim válasza:
akkor ez a lány tényleg borzalmasan hülye és felelőtlen 2 éves kapcsolata mi a sz@rt csinált ez 12 évesen,a fogamzásgátlóval tönkre tenné magát,mondjuk a terhességgel is, a szülőknek nem kéne szólni vagy az osztályfőnöknek vagy valami,le kell őt állítani mert különben ő lesz a világ legnagyobb ribije mire eléri a 18at,ráadásul előbb-utóbb terhes lesz
8/8 anonim válasza:
bocsánat rontottam a szülőknek vagy az osztályfőnöknek nem tudnál szólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!