Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinálja, hogy a szülő ne tudja meg?
Mivel kiskorú vagy, így sehogy!
Sok minden eszembe jutott a kérdésedet olvasva, de nem süllyednék le inkább az itteni válaszolók szintjére, csak annyit mondok, nagyon gondold meg a döntést, mert nagy a valószínűsége, hogy később bánni fogod!
Tesztet vettél már?
hááááááát ezt megszívtad. kiskorú vagy. legalább tudod ki az apja? amúgy szerintem se tartsd meg. nem tudod befejezni majd miatta rendesen a sulit.
gondolj arra hogy ha ez gyilkosság akkor az is amikor lenyelted a barátod gecjét.
Igazuk van szerintem vetesd el valahogy de ha meg mondod a szüleidnek akkor lehet hogy jobban jársz
De legalább ha az apját ismered akkor nem olyan gáz de akkor is
De mivan ha nem igaz tesztet vettél már?
Egy hónap akkor is kimaradhat ha nem vagy terhes... egy kisebb hormongubanc miatt is simán előfordulhat.
Szerintem legelőször is vegyél tesztet. Ha tényleg terhes vagy akkor viszont el kell mondanod a szüleidnek, mert 18 év alatti vagy.
hasonló korú vagyok mint Te,18 éves,velem tavaly nyáron vt ilyen,elvileg esélytelen vt h terhes legyek,mert óvszerrel+megszakítással védekeztünk.nekem is késett 1 hónapot,sajnos lehetőségem sem vt tesztet venni,mert egy tanyán vtam az Alföldön a rokonoknál,a barátom otthon az ország másik felében.telefonon tartotta bennem a lelket.mikor jöttem haza,még Bp-n bementem az első dm-be,majd egy mekibe,ahol megcsináltam a tesztet.negatív lett,és még aznap este megjött :), szóval nekem az vt,h totál bestresszeltem a dolog miatt,holott biztos vt,h nem vok az.
sztem menj el és vegyél egy tesztet,nyugodj meg nem lesz semmi baj.
írj majd h mi a helyzet.
Tesztelj. Nekem ennyi idős koromban mindig kimaradt egy-egy hónap, persze olyankor totál frászba voltam ha épp szex volt előtte. Ilyenkor vettem egy tesztet és már meg is nyugodhattam.
17 évesen szülő/gondviselő nélkül nem mehetsz műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!