Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valaki aki biztosra tudja....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki aki biztosra tudja. Mind a két szülő kell az abortuszhoz? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott! Édesapámmal élek, édesanyámmal nagyon rosszba vagyok nem rég költöztem el tőle! Ha én abortuszt szeretnék mind a két szülőnek alá kell írnia? Vagy elég az édesapámnak? Kérek mindenkit, hogy aki tudja az válaszoljon a kérdésre! Tudom, hogy rossz dolog az abortusz! Nem kell a kioktatós miért nem védekeztél-es kommentek! Tisztában vagyok azzal amit tettem! Szóval kérlek a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!

2011. márc. 21. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
75%

Nem tudom, mért kell rászállni a kérdezőre, elég baja van most. Elkövetett egy hibát, és egész életére benne marad az egész, szóval megkapja a büntetését, nincs senkinek joga ítélkezni.

Az egyik szülő aláírása elég.

Szerintem jól teszi, hogy elveteti. Azért, mert felfogja, hogy neki nincs még itt az ideje. Sokkal rosszabb lenne, ha tönkretenné a saját, az apuka, és a nagyszülők életét, nem?

Életetekben nem követtetek el hibát, igaz?

2011. márc. 21. 22:35
 12/29 A kérdező kommentje:
Istenem emberek.. Tessék, leírom a történetemet, majd döntsétek el ti, hogy megtartanátok-e a helyzetemben! 17 éves lány vagyok aki 3 hónapja tudott eljönni az anyjától mert 17 évig vert az anyám! Majd kimentett édesapám és 3 hónapja itt lakom. Ha édesanyám megtudná akkor nem is kéne abortusz mert addig rugdosna amíg elnem vetélek! Nos! Megszakítással szeretkeztünk a párommal és nem csak hüvelyi érintkezzésel, nagyon keveset volt bennem a párom hüvelyileg, ami tudom, hogy felelőtlenség mert előváladéktól is teherbe eshetem! Oké ez tény! A menstruációm van amikor 7 hónapig nem jön meg! És ez megy 3 éve! Majd csináltam egy tesztet, pozitív lett! Elmentem ma az orvoshoz, nem látott terhességet, így kisebb lehet 5 hetesnél! Holnap elmegyek vérvételre és csinálni tesztet! majd ha megmondják mivan akkor okosabb leszek! Nem bűn informálódni! Este 10 órakkor nem hívhatom fel a nőgyógyászomat, hogy válaszoljon nekem.. És igen, szégyenlem magam! Hülye voltam! Sok sok anya nem tud gyereket szűlni én meg felelőtlenségből nem védekezem és bumm! Mondjam, hogy sajnálom? Elérek vele valamit? Nem! Innentől.. nah? Ti megtartanátok? Apám azt mondta kidob a házból, anyám agyonrugdosna.. Páromról ma derült ki, hogy halálos beteg megkell műteni és kevés az esély, hogy túléli! Na?? Most lássam akkor az oktató kommenteket mert lehet, hoyg hülye vagyok de feltudom mérni a helyzetet!
2011. márc. 21. 22:38
 13/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsian várom..
2011. márc. 21. 22:42
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

"Úristen! Más meg próbálkozik és nem sikerül. Másnak meg elég egy alkalom is."

Na ezért mondtam én már - kedves moderátorok! - hogy a "gyermekvállalás" topikban NAGYON sz.arul veszik ki magukat azoknak a kérdései, akik nem akarnak gyereket, és "úristen, ugye nem vagyok terhes?"-jellegűeket, vagy netán abortuszosat kérdeznek. Ezeknek a fogamzásgátlás topikban lenne a helyük.

2011. márc. 21. 22:43
 15/29 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek ha rossz helyre írtam! Igazán nem volt szándékomban bárkit is megsérteni vele!
2011. márc. 21. 22:44
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam, én ezek fényében (de már csak a korod alapján is) egyetértek a döntéseddel.
2011. márc. 21. 22:45
 17/29 A kérdező kommentje:
Én nem értenék egyet ezzel, mert egy gyerek az csoda! Egy gyönyörű csöppség ami a sajátunk! De tényleg nem tudok mit tenni.. komolyan mondom! ..
2011. márc. 21. 22:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van,ha ilyen körülmények között nem tartod meg. Akik felháborodnak,azok nem gondolnak bele,hogy egy gyereket fel is kell nevelni! Nagyon sajnállak a helyzetedért,a párodnak pedig jobbulást kívánok.

A nőgyógyászod megmondja,hogy hova kell menned.Szerintem apukád aláírása elég.

Ha gond lesz,akkor próbálj meg a Családsegítőhöz fordulni. Ők is tudnak segíteni neked.

2011. márc. 21. 22:49
 19/29 A kérdező kommentje:
22.35, ezt csak tippre írod, vagy tényleg tudod? (nem sértésnek szánom a kérdést, csak kíváncsiskodom.)
2011. márc. 21. 22:50
 20/29 anonim ***** válasza:

Először is szia. Olvastam, amit írtál, és átérzem a pánikodat. De meg kellene nyugodni, mert az élet olyan, mint egy kerék: egyszer fent, egyszer lent. Ha most lent vagy, a fent jön majd. De hogy konkrétumot írjak:

17 évesen olyan helyzetben vagy, amikor szeretetre vágynál, de egyik szülődtől se kapod meg, erre természetes, hogy kapkodsz össze-vissza, és egy fiúnál keresed, aki ráadásul halálos beteg. Ezt nagyon sajnálom. De a helyzet korántsem ennyire vészes, figyelj:

-anyudat ki lehet húzni a baj-listáról, mert onnan már eljöttél, az ne számítson, hogy ő mit mondana

-apud, nos hát lehet, hogy csak első pánikjában mondta ezt ő is, de ha nem, akkor szépen levelezőre veszed a gimit (vagy amit tanulsz), és elmész albérletbe, ami egy kis szoba is lehet egy idős néninél, ahol nem kell sokat fizetned, vagy le is dolgozhatod az ottlakást

-kaját, ruhát kérhetsz a Vöröskereszttől, plébániáktól, adnak szívesen

-a párodat sajnálom, de hidd el, lesz másik, ha vmi lenne vele. Kegyetlenül hangzik, meg ne haragudj érte, tényleg. De majd az idő rávilágít, hogy ez így van. S az se biztos, hogy nem épül fel, ha felépül, idősebbek lesztek, lehettek még boldogok együtt, vagy akár külön-külön is.

Nem olyan nagy baj ez a kis élet. Lehet, hogy még ő fog megmenteni egyszer. Hosszú az élet, bízz a Gondviselésben!

2011. márc. 21. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!