Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki aki biztosra tudja. Mind a két szülő kell az abortuszhoz? Részletek lent!
Sziasztok!
A kérdés adott! Édesapámmal élek, édesanyámmal nagyon rosszba vagyok nem rég költöztem el tőle! Ha én abortuszt szeretnék mind a két szülőnek alá kell írnia? Vagy elég az édesapámnak? Kérek mindenkit, hogy aki tudja az válaszoljon a kérdésre! Tudom, hogy rossz dolog az abortusz! Nem kell a kioktatós miért nem védekeztél-es kommentek! Tisztában vagyok azzal amit tettem! Szóval kérlek a kérdésre válaszoljatok! Köszönöm!
Nem tudom, mért kell rászállni a kérdezőre, elég baja van most. Elkövetett egy hibát, és egész életére benne marad az egész, szóval megkapja a büntetését, nincs senkinek joga ítélkezni.
Az egyik szülő aláírása elég.
Szerintem jól teszi, hogy elveteti. Azért, mert felfogja, hogy neki nincs még itt az ideje. Sokkal rosszabb lenne, ha tönkretenné a saját, az apuka, és a nagyszülők életét, nem?
Életetekben nem követtetek el hibát, igaz?
"Úristen! Más meg próbálkozik és nem sikerül. Másnak meg elég egy alkalom is."
Na ezért mondtam én már - kedves moderátorok! - hogy a "gyermekvállalás" topikban NAGYON sz.arul veszik ki magukat azoknak a kérdései, akik nem akarnak gyereket, és "úristen, ugye nem vagyok terhes?"-jellegűeket, vagy netán abortuszosat kérdeznek. Ezeknek a fogamzásgátlás topikban lenne a helyük.
Igazad van,ha ilyen körülmények között nem tartod meg. Akik felháborodnak,azok nem gondolnak bele,hogy egy gyereket fel is kell nevelni! Nagyon sajnállak a helyzetedért,a párodnak pedig jobbulást kívánok.
A nőgyógyászod megmondja,hogy hova kell menned.Szerintem apukád aláírása elég.
Ha gond lesz,akkor próbálj meg a Családsegítőhöz fordulni. Ők is tudnak segíteni neked.
Először is szia. Olvastam, amit írtál, és átérzem a pánikodat. De meg kellene nyugodni, mert az élet olyan, mint egy kerék: egyszer fent, egyszer lent. Ha most lent vagy, a fent jön majd. De hogy konkrétumot írjak:
17 évesen olyan helyzetben vagy, amikor szeretetre vágynál, de egyik szülődtől se kapod meg, erre természetes, hogy kapkodsz össze-vissza, és egy fiúnál keresed, aki ráadásul halálos beteg. Ezt nagyon sajnálom. De a helyzet korántsem ennyire vészes, figyelj:
-anyudat ki lehet húzni a baj-listáról, mert onnan már eljöttél, az ne számítson, hogy ő mit mondana
-apud, nos hát lehet, hogy csak első pánikjában mondta ezt ő is, de ha nem, akkor szépen levelezőre veszed a gimit (vagy amit tanulsz), és elmész albérletbe, ami egy kis szoba is lehet egy idős néninél, ahol nem kell sokat fizetned, vagy le is dolgozhatod az ottlakást
-kaját, ruhát kérhetsz a Vöröskereszttől, plébániáktól, adnak szívesen
-a párodat sajnálom, de hidd el, lesz másik, ha vmi lenne vele. Kegyetlenül hangzik, meg ne haragudj érte, tényleg. De majd az idő rávilágít, hogy ez így van. S az se biztos, hogy nem épül fel, ha felépül, idősebbek lesztek, lehettek még boldogok együtt, vagy akár külön-külön is.
Nem olyan nagy baj ez a kis élet. Lehet, hogy még ő fog megmenteni egyszer. Hosszú az élet, bízz a Gondviselésben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!