Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 28 napja szedem a cerazette...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 napja szedem a cerazette tablettát, és még mindig megvan. Nem pecsételő, hanem rendes és néha igen bőséges menstruációra kell gondolni. Meddig érdemes várni, hogy majd " összeszokunk" a tablettával?

Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Én fél évig szedtem!

Többet véreztem ezalatt az idő alatt,mint amennyit nem!

Úgy érzem kidobott pénz és idő volt az egész!

Én eddig még csak negtaívat hallottam róla amúgyis!

2009. febr. 19. 12:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem normális dolog, menj vissza a dokihoz.
2009. febr. 19. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
én is 4-5 hétig vérezgettem tőle, de utánna jó lett. De én hülye abbahagytam, mert nem jött meg, és azt hittem ez baj. Barátnőm is ezt szedi, de azért mert már 40 éves, és neki sincs mellette menstruációja, és a doki szerint ez oké. Ha abbahagyja majd megjön. Nálam is így volt, abbahagytam, és mindjárt megjött. Szerintem szuper, hogy van egy ilyen tabi, ami mellett nincs ciklus:) Bár tuti, hogy nem mindenkire így hat, biztos van akinek megjön emellett is. Várj még 2 hetet, ha nem javul, menj dokihoz.
2009. febr. 19. 12:46
 4/9 anonim ***** válasza:

Hello!

Huu, elég ijeszto amiket itt olvasok errol a Cerazettrol...

tegnapelott voltam a dokimnàl, hogy vàltsak fogamzàsgàtlot ( a Nuvaringgel sem voltam megelégedve) és eldontottuk hogy akkor legyen fogamzasgatlo implantàtum (kulfoldon élek), de ràvettem, hogy elotte pàr honapig szedjem a Cerazettet, lévén ugyanaz a hormon van benne, mint az implantàtumban.

kezdek elgondolkodni, tényleg ennyire "gàz" ez a bogyo??

2009. febr. 19. 13:35
 5/9 anonim ***** válasza:

én 8 hónapig szedtem. és ezalatt a 8 hónap alatt, minden második héten véreztem.

ha szoptatsz és azért kell szedjed, akkor még ne hagydd abba. de amúgy nagyon ajánlatos abba hagyni. én 5 kilót hiztam töle. és akármennyit sportoltam, nem fogytam.

2009. febr. 19. 13:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Ma felhívtam a dokim, aki szerint kezdjem el szedni a második levél tablettát is és ha nem szűnik továbbra sem a vérzés akkor menjek vissza. Egy kis reménysugár hogy van akinek kell 6 hét is.
2009. febr. 19. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:
elözö válaszoló vagyok. miért kell szedned a cerazett tablettát??
2009. febr. 19. 22:06
 8/9 A kérdező kommentje:
még mindig szoptatok ( egy éves múlt a fiam) és azért írták fel ezt a tablettát.
2009. febr. 20. 10:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Kész, feladtam! Így talán van esélyem arra hogy egyszer végre elmúljon. Fáradt vagyok, szerintem a szervezetem nullán van, több mint egy hónapja rendesen megvan, abbahagyom a gyógyszert. Nekem nem jött be! Bár látom sokan panaszkodnak rá. :(
2009. febr. 21. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!