Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 napja szedem a cerazette tablettát, és még mindig megvan. Nem pecsételő, hanem rendes és néha igen bőséges menstruációra kell gondolni. Meddig érdemes várni, hogy majd " összeszokunk" a tablettával?
Én fél évig szedtem!
Többet véreztem ezalatt az idő alatt,mint amennyit nem!
Úgy érzem kidobott pénz és idő volt az egész!
Én eddig még csak negtaívat hallottam róla amúgyis!
Hello!
Huu, elég ijeszto amiket itt olvasok errol a Cerazettrol...
tegnapelott voltam a dokimnàl, hogy vàltsak fogamzàsgàtlot ( a Nuvaringgel sem voltam megelégedve) és eldontottuk hogy akkor legyen fogamzasgatlo implantàtum (kulfoldon élek), de ràvettem, hogy elotte pàr honapig szedjem a Cerazettet, lévén ugyanaz a hormon van benne, mint az implantàtumban.
kezdek elgondolkodni, tényleg ennyire "gàz" ez a bogyo??
én 8 hónapig szedtem. és ezalatt a 8 hónap alatt, minden második héten véreztem.
ha szoptatsz és azért kell szedjed, akkor még ne hagydd abba. de amúgy nagyon ajánlatos abba hagyni. én 5 kilót hiztam töle. és akármennyit sportoltam, nem fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!