Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet kihatása a 72/órás tablettának a menstruációra?
első válaszoló: köszönöm a választ, a tájékoztatót azért nem tudom elolvasni mert külföldön élek, még nem beszélem annyira az új nyelvet,és akkor utánakerestem ugyan a gyógyszernek, de azóta kidobtam a dobozt.
második válaszoló: nagyon köszönöm, kicsit megnyugodtam. pont az elöbbi okból kifolyólag nem jutottam még el odáig hogy fogamzásgátlót szedjek, mert fogalmam sincs hol kezdjem. valószínűleg nemsokára utánanézek!(tudom hogy az a legjobb védekezési mód!)
Komolyan nem értem hogy az istenbe tud kiszakadni egy gumi! Ha nem lenne mindenki kurv@ okos és csak egyetlen alkalommal úgy húzná fel ahogy kell, akkor nem lenne ilyen! Nagyon sok gumit használtam már el és egyetlenegy sem szakadt még el!
A 72 órás tabi bizony egy kib@szott nagy hormonbomba, úgyhogy ne csodálkozz hogy késik!
hát én még nemsokat használtam. vagy nemtudom mi számít soknak... szerintem előfordulhat, de biztosan mi hibáztunk, ezt én is tudom! nem igazán leosztásra vártam, hanem értelmes válaszra... köszi azért
viszont továbbra sincs jele se hogy megjönne. lassan nem pánikolok hanem kezdek belenyugodni xD jó ez hülyeség, de mást ugyse tudok tenni. ugydöntöttem, pénteken (ha addig se jön meg) veszek egy tesztet és minden kiderül.
Várok még véleményeket, köszönöm az eddigieket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!