Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Meddig lehet kihatása a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet kihatása a 72/órás tablettának a menstruációra?

Figyelt kérdés
karácsony elött pár nappal kellett bevennem mert kiszakadt az óvszer. legutóbb 2hete voltam együtt a barátommal(távkapcs.), védekeztünk, mégsem akar megjönni, 2 napja késik. kezdek nagyon pánikolni :S:S tapasztalatok a tablettáról?
2011. márc. 21. 10:10
 1/7 A kérdező kommentje:
jó igazából tudom h 2 nap még nem a világ vége, de ugye ez lehet a tabitól?
2011. márc. 21. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy 1) a pánik miatt késik 2) azért van a tájékoztató, hogy elolvassák, amibe ez pontosan le van írva.
2011. márc. 21. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell ijedezned, mert nálam pl 1 teljes évembe telt, mire teljesen visszarendeződött a ciklusom. Ez nagyon sok éve volt már, de emlékszem, hogy a gyógyszert augusztusban kellett bevennem, szeptemberben megjött, aztán októberben egyáltalán nem. Orvoshoz is elmentem, nem vagyok-e terhes, de nem voltam az. Aztán később volt, hogy heteket késett. Én átgondolnám a helyedben, nem lenne érdemes-e inkább fogamzásgátlót szedned, mert ha tegyük fel a gumi bármikor kiszakadhat és te valamennyiszer 72 órás után futkosol, abból nagy baj lehet! Egyik barátnőm mióta szexuális életet él gumival már tucatszor kellett 72 órást íratnia és évek óta rendszertelen neki emiatt.
2011. márc. 21. 12:03
 4/7 A kérdező kommentje:

első válaszoló: köszönöm a választ, a tájékoztatót azért nem tudom elolvasni mert külföldön élek, még nem beszélem annyira az új nyelvet,és akkor utánakerestem ugyan a gyógyszernek, de azóta kidobtam a dobozt.

második válaszoló: nagyon köszönöm, kicsit megnyugodtam. pont az elöbbi okból kifolyólag nem jutottam még el odáig hogy fogamzásgátlót szedjek, mert fogalmam sincs hol kezdjem. valószínűleg nemsokára utánanézek!(tudom hogy az a legjobb védekezési mód!)

2011. márc. 21. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem hogy az istenbe tud kiszakadni egy gumi! Ha nem lenne mindenki kurv@ okos és csak egyetlen alkalommal úgy húzná fel ahogy kell, akkor nem lenne ilyen! Nagyon sok gumit használtam már el és egyetlenegy sem szakadt még el!

A 72 órás tabi bizony egy kib@szott nagy hormonbomba, úgyhogy ne csodálkozz hogy késik!

2011. márc. 23. 00:56
 6/7 A kérdező kommentje:

hát én még nemsokat használtam. vagy nemtudom mi számít soknak... szerintem előfordulhat, de biztosan mi hibáztunk, ezt én is tudom! nem igazán leosztásra vártam, hanem értelmes válaszra... köszi azért

viszont továbbra sincs jele se hogy megjönne. lassan nem pánikolok hanem kezdek belenyugodni xD jó ez hülyeség, de mást ugyse tudok tenni. ugydöntöttem, pénteken (ha addig se jön meg) veszek egy tesztet és minden kiderül.

Várok még véleményeket, köszönöm az eddigieket!

2011. márc. 23. 20:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy hét késéssel, de ma reggel megjött, megnyugodtam. köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!