Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Rendszertelen gyógyszerszedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszertelen gyógyszerszedés (Lyndinette) hogyan hathat a menstruációra?

Figyelt kérdés
3 éve szedek Lindynette fogamzásgátlót. Az e havit eléggé össze-vissza szedtem be, mert volt, hogy 2 napig elfelejtettem. És ilyen többször is előfordult. Szerdán vettem be az utlsót, vasárnap kéne megjönnie, de csütörtök este óta van valamiféle barnás, nagyon gyenge (nem vérzés) valami. Mit csináljak? Ez mit jelenthet? Terhesség?
2010. máj. 15. 05:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát valószínűleg belekavarhat, hiszen a tabletta csinál neked egy mesterséges ciklust. Nem használtatok kiegészítő védekezést?

Nem tudom végül is hány tabit hagytál ki, de én a helyedben csinálnék egy tesztet. Ártani nem fog, de legalább megnyugszol.

De máskor legyél figyelmesebb:( Vagy ha elfelejted bevenni, használjatok gumit.

2010. máj. 15. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:
elsővel egyetértve, lehetsz terhes is, de akár a tabletta rendszertelen szedése is okozhatja - amúgy barna=véres
2010. máj. 15. 09:24
 3/9 anonim válasza:
Most én is így vagyok, hogy nem tudom bevenni két napig a gyógyszert, mert nincs nálam. A menstruációm óta kettőt vettem be, pénteken vtam együtt a barátommal...lehet ebből bajom? lehetek terhes?
2010. máj. 15. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
a másikban is írtam, hogy az ügyeleten felírják
2010. máj. 15. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: mit írnak fel az ügyeleten?
2010. máj. 15. 10:10
 6/9 anonim ***** válasza:
a 09:29-as tablettáját, a másik topikban panaszkodott, hogy nincs nála
2010. máj. 15. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Esemény utánit? Vagy felírnak ügyeleten fogamzásgátlót?:O
2010. máj. 15. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
saját fogamzásgátlóját felírják, ha kell, mert mondjuk otthon hagyta és elutazott nyaralni, vagy a táskában volt, amit elloptak, de általában csak az egy hónapos kiszerelést...sürgősségi tablettát csak a nőgyógyászati ügyeleten adnak
2010. máj. 15. 11:32
 9/9 anonim válasza:
Gyógyszertárba mentem el, ott nagyon rendesek voltak és adtak egy levéllel, így nem kellett kiíratnom sem, egy szem maradt ki, amit ma pótoltam is (de 12 órán túl) az első ciklusban vagyok, remélem nem lesz baj.
2010. máj. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!