Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltáskor az új szer véd azt első szemtől? (betegtájékoztatóban 1. naptól van)
Ez nem úgy meg, hogy hmmm, mit is szedjek, mit is szedjek, mit ajánlasz...
Az orvos fogja eldönteni.
Mi a baja a dienillével? Én is azt szedem, nekem bevált.
Ha újat kezdesz szedni, valószínűleg ki kell hagynod a 7 nap szünetet, elkezdeni az újat, és védeni fog. De azért majd el kell olvasnod a betegtájékoztatót.
Én Yadinet kezdtem szedni, és a tájékoztatóban az volt, hogy az első szemtől véd, ha a menstruáció első napján veszem be, akkor vettem be, és onnantól kiegészítő védekezés nélkül éltem szexuális életet a barátommal. Enne két éve de babám érdekes nem lett. De már akkor is, egy másik fórumon is, mindenki azt írta, hogy biztosan terhes vagyok, mert nagyon sok nőgyógyász szerint egyetlen gyógyszer sem véd az első szemtől, és mikor visszakérdeztem, hogy ki az a nagyon sok, csak Hamvas Ferencet tudták fölhozni példának. Előtte sosem hallottam Róla, és utána sem, egész mostanáig.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:10
Neked mit mond a nőgyógyászod?
Hamvas Ferenc az orvostudakozo.hu nőgyógyásza.
NAgyon jó szakembernek tartom, mert az egész embert nézi, a lelkével együtt, viszont nem nagyon támogatja a tablettaszedést, nekem az a véleményem.
Lehet, igaza van.
Van pár ilyen doki, aki szerint nem szabad sokáig tablettát szedni.
Pl. Dr. Petrőczi csak a tabletta biztonságosságát vagy az injekció hatékonyságát hangsúlyozza.
Én ezért arany középútnak a fokuszbanano.hu dokijait szoktam kérdezni, ha épp nem érem el a saját dokimat.
Mindenesetre azért ismerniük kell(ene)az egész embert, kórtörténetet, hogy igazán pontos választ tudjanak adni.
Ezért a tuti biztos a saját doki.
De ez mindenhol fel van tünetve, hogy a válaszok tájékoztató jellegűek, vizsgálat hiányában
17,31-es! Én is hülyét kapok attól, ahogy egyesek itt okoskodnak meg vészmadárkodnak. Nem értem, miért nem lehet hinni a betegtájékoztatónak. Annyi (nem létező) mellékhatást felsorolnak a maguk védelmében, nehogy bepereljék őket, hogy ha akár minimális esély is lenne a terhességre, nem mernék ráírni, hogy 1. naptól véd.
Én is úgy használom, ahogy rá volt írva, 1 naptól védett, én se lettem terhes. A titok annyi, hogy normálisan kell szedni, utasítás szerint. És a "nem hatott a tabletta" c. sztorikban sem hiszek, nem kell összevissza szedni, kihagyni, kihányni stb., és akkor hat. Az emberi tudatlanságért NEM a tabletta a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!