Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló váltáskor az új szer véd azt első szemtől? (betegtájékoztatóban 1. naptól van)
Miről váltasz mire?
Amúgy a nőgyógyász szerint nem létezik olyan tabletta, amiről tejes bizonyossággal meg lehet mondani, hogy az első szemtől véd. 15 nap alatt alakul ki a védettség.
Csináld azt, amit a betegtájékoztatóban írnak. Ha kell szünetet tartani, tarts szünetet, ha nem kell, akkor ne tarts. Így 1. naptól védeni fog. Eddig sem volt peteérésed, ezután sem lesz. Ráadásul a méhnyálkahártyád is el van vékonyodva (a gyógyszer miatt), meg sem tudna tapadni, még ha lenne is megtermékenyült pete.
A betegtájékoztatóra minden sz*rt ráírnak, még azt is, hogy nagyon ritkán márjákod lehet, csak azért, hogy ne perelhesd be őket, hiszen ők szóltak előre. Gondolod, ha nem védene rendesen, azt nem írnák rá?
*Amúgy a nőgyógyász szerint nem létezik olyan tabletta,
Helyesbítek: a TE nőgyógyászod szerint nem létezik.
Az enyém többet is ismer, és elég jó szakember...
ma 10:10
Hamvas Ferencről hallottál már?
"Hamvas Ferencről hallottál már?"
Nem, tehát nem lehet túl híres.
miről váltasz mire?
NEm mindegy.
Ha úgy teszel, ahogy a tájékoztató írja, akkor marad a védettség.
De ha írsz gyógyszernevet, megnézem neked.
Én másfél hónapja váltottam, ment a para rendesen.
Ma voltam éves vizsgálaton, peteérésnek nyoma sincs (14. nap), szóval úgy túnik hat a bogyó
Hát ha nem vagy orvos, ne te dönts róla, hanem kérdezd meg tőle.
A Yadine és a Yasminell ugyanazokat az anyagokat tartalmazza, csak más arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!