Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a megszakitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megszakitássos védekezésről?

Figyelt kérdés
hallodtam máár olyanról hogy kb 1 percel az orgazmusa előt kiveszi, és befejezi magát. nagy lehet a rizikó?? mien tapasztalataitok vannak ?
2011. febr. 15. 15:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%

Mi 10 éve evvel a módszerrel szeretkezünk.Soha nem lettem terhes..Nekünk bevált..

Bár hozzáteszem,hogy 16 évesen eszem ágában sem volt így védekezni,mert akkor a hátam közepére nem kívántam volna egy terhességet..Igaz ma sem,de ha mégis beütne a baj,akkor sem 16 éves vagyok,hanem 36..Lenne hova szülni...

2011. febr. 15. 15:39
 12/21 A kérdező kommentje:
nálunk Slovákban, paralen 500as
2011. febr. 15. 15:40
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
a paralen 500-as, ha jól látom paracetamolt tartalmaz s az lázcsillapító... ilyen téren nem old meg semmit
2011. febr. 15. 15:42
 14/21 anonim ***** válasza:
:DDDD
2011. febr. 15. 15:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

paralen 500as ?

és hogy védekeztek vele?A lány a térde közé teszi,és figyeltek,hogy le ne essen róla??

2011. febr. 15. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Én 16 éves korom óta megszakítással védekezek. Semmi baj nem volt soha. Mikor szerettük volna a babát akkor sem jött össze túl hamar. Mivel minden nap szeretkezünk, annyi pénzt nincs a világon amennyi gumit elhasználnánk. Azt a heti 1 alkalmasaknak találták ki. A tabletta hízlal és szörösít, a spirál rákot okoz. Így marad a megszakítás plusz spermaölö síkosító ami az elöváladékban levö spermiumot is megöli. És ez a legjobb.
2011. febr. 15. 16:05
 17/21 A kérdező kommentje:

nem énvédekezek paralennel, csak álitólag beveszed, + forro vizben ulni, és ha lett volna baj, kéne picit véreznnie a lánynak. de nemtudom nempróbáltam

éss meik a jó spermaolo sikosito ??

2011. febr. 15. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem lehet tudni, ki milyen termékeny, van aki akkor teherbe esik amikor ránéznek, van aki még akkor sem ha több évig beleélveznek. Sarkítva írtam, de gondolom érthető a lényeg. Már az előváladékban lehet annyi spermium, ami a nőt termékeny napokban bizony megtermékenyíti. Szóval, ha annyi eszetek van, hogy megszakítással védekeztek, majd ahhoz is legyen eszetek, hogy felneveljétek a megfogant szerencsétlen gyereket!
2011. febr. 15. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Hát baba ellen nem túl hatékony. Ha nem akarsz még gyereket, akkor kerüld ezt a módszert, mert csúnyán rá fogsz fázni.
2011. febr. 15. 19:21
 20/21 anonim ***** válasza:

íÍy van! ha nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a "módszert" használd, előváladékról nem hallottál még kislány??? ne legyél hülye! melyik éri meg jobban?

Venni 1 kib*szott gumit (masulan 860ft/10db)hetente v gyógyszert szedni 3havonta 3ezer forintért? v 1 abortuszt kifizetni ami asszem 30ezer forint körül van, és ha elbasszák később még gyereked se lehet! Énis kicsit nyersen és sarkítva fogalmaztam, de ez a lényeg! Gondold meg és ne az alapján dönts h másnak nem csúszott be 1 gyerek, mert pl: nem olyan termékenyek v a párjuk nem elég termékeny, stb. gondolkozz!

2011. febr. 16. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!