Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a megszakitássos védekezésről?
Mi 10 éve evvel a módszerrel szeretkezünk.Soha nem lettem terhes..Nekünk bevált..
Bár hozzáteszem,hogy 16 évesen eszem ágában sem volt így védekezni,mert akkor a hátam közepére nem kívántam volna egy terhességet..Igaz ma sem,de ha mégis beütne a baj,akkor sem 16 éves vagyok,hanem 36..Lenne hova szülni...
paralen 500as ?
és hogy védekeztek vele?A lány a térde közé teszi,és figyeltek,hogy le ne essen róla??
nem énvédekezek paralennel, csak álitólag beveszed, + forro vizben ulni, és ha lett volna baj, kéne picit véreznnie a lánynak. de nemtudom nempróbáltam
éss meik a jó spermaolo sikosito ??
íÍy van! ha nem akarsz gyereket, akkor ne ezt a "módszert" használd, előváladékról nem hallottál még kislány??? ne legyél hülye! melyik éri meg jobban?
Venni 1 kib*szott gumit (masulan 860ft/10db)hetente v gyógyszert szedni 3havonta 3ezer forintért? v 1 abortuszt kifizetni ami asszem 30ezer forint körül van, és ha elbasszák később még gyereked se lehet! Énis kicsit nyersen és sarkítva fogalmaztam, de ez a lényeg! Gondold meg és ne az alapján dönts h másnak nem csúszott be 1 gyerek, mert pl: nem olyan termékenyek v a párjuk nem elég termékeny, stb. gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!