Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15 éves lánynak felírnak-e...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lánynak felírnak-e fogamzásgátló tablettát?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 18:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, szerintem te sem vagy sokkal idősebb nálam, az írásod alapján.:D

És én vagyok a lány:)

2011. febr. 11. 16:51
 22/22 anonim válasza:
Én csak kérdést olvastam és annak alapján nem tudhattam a nemed!Tévedsz 20 éves vagyok;)mindneki azt csinál amit akar de ha felteszed itt a kérdéseid számolnod kell azzal ,h negatív visszajelzést is fogsz kapni,mert én pl nem értek egyet azzal ha 15 évesen gyógyszert szednek a lányok...ha megkérdezel egy nőgyógyászt részletesen elmagyarázza ,h mivel még a méhed is fejlődésben van a plussz hormon milyen problémákat okoz...és lehet ,h nem most de ha gyereket szeretnél akkor jönnek a bajok mivel a gyógyszertöl nem fejlődik a méhed rendesen...ezért mondják ,h 18 éves kor elött enm ajánlatos szedni!ezeknek nézz utánna sztem...;)
2011. márc. 8. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!