Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lánynak felírnak-e fogamzásgátló tablettát?
Minek szexelni 15 évesen...:D
Te minek szexelsz bármennyi évesen?
Az óvszerben nem bízom meg eléggé.
Orvostól függ. Van aki nem írja fel, van aki felírja, van aki meg kér szülői engedélyt. Tök változó. De biztos találsz olyat (SAJNOS), aki mindenféle engedély (és vizsgálat) nélkül felírja:(
Egyébként szerintem sem túl jó ötlet. Ilyenkor még nem alakult ki normálisan a hormonháztartás. Ha belepiszkálsz hormonkészítménnyel, bizony félő, hogy később gondok lesznek a ciklusoddal.
És ezt nem a kisujjamból szedtem ki, hanem nőgyógyász mondta.
Én is éltem szexuális életet 15 évesen, szóval ezért nem ítéllek el. De hidd el, ilyen korban az óvszer a legjobb megoldás.
Ha ennyire nem bízol benne, akkor használjatok mellé még vmit (pl spermicidet vagy megszakítást), de 17-18 éves korodig ne szedj tablettát.
A fiatalabbakat meg nem kell lenézni, sem lekezelően beszélni velük. Tudod, nekem is van önérzetem, amit nem értem miért kell sértegetni, bármennyire is ellenzed ennyi idősen a szexet.
Én csak arra akartam választ kapni, hogy ha kérem, felírnak-e tablettát. Nagyon jól tudom, hogy milyen hatásai vannak, illetve lehetnek, viszont még mindig megbízhatóbbnak tartom, mint az óvszert, vagy bármilyen más fogamzásgátló módszert...
Köszönöm, hogy miután megemlítettem, legalább válaszoltál...
A többszöri kislány megszólítás, az inkább beszélgessen el velem édesanyám mondatod igenis lenézés.:)
Szerintem itt sokan azért töltik az idejüket, mert unatkoznak, nincs aki szexeljen velük otthon. Hadd döntse már el, hogy mikor akar szexelni... minek kell beleszólni, egy sima kérdést tett fel, amire választ várt, aki ezt nem fogja fel, és másra válaszol, meg beleszól a személyes dolgába, az analfabéta..
ha ő 15 évesen szerelmes, szereti a barátját, akkor ne mondjátok már meg neki, hogy mi a helyes meg mi nem.
és honnan tudjátok, hogy nem beszéli meg az anyukájával?
én 15 évesen kezdtem fogamzásgátlót szedni, anyukám szerette volna, elvitt az orvoshoz, az felírta és azóta is szedem, most 17 éves vagyok, még mindig ugyanúgy szeretem a barátomat, és nem lettem kevesebb, hogy 15 évesen szexeltem :D
na mindegy.. végülis én sem a kérdésre válaszoltam... de mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!