Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos módszer elég veszélyes de mégis sokan használják miért?
A megszakításos módszer tényleg nagy felelőtlenség
Hiába vagytok "biztonságban" ez által, saját bevallás szerint,de bármikor becsúszhat egy véletlen egybeesés!
Ha a gumit nem szeretitek a fogamzásgátlóhoz meg fiatal vagy vagy esetleg hormon érzékeny lehet kapni különböző tablettákat melyeket a hüvelyedbe helyezel aktus előtt 10 perccel és maximálisan biztonságos, én ilyet használok már kb. 3 éve.Ezek nem tartalmaznak hormont és az érzés is olyan mint ha natúrba csinálnátok.A srác pedig teljes nyugodtsággal beléd élvezhet ha szeretné
Az egyik barátnőm használt pharmatex hüvelytablettát és ezzel védekeztek, aztán terhes is lett. Ma egy 8 hónapos kisbaba anyukája.
Most mi is így "védekezünk" a férjemmel, de csak rövid ideig. Én nem szeretem ezt a módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!